Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Πανούσης: Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου




Μια συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί παραχώρησε ο Γιάννης Πανούσης στο Πρώτο Θέμα.
Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάνει λόγο για σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του.

«Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου. Ξέρουν ότι τους ξέρω με τα ονόματά τους .Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υπόκοσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και στελέχη της κυβέρνησης που προέκυψε από τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής που αποκαλύπτει ο ίδιος, μέσα από ένα βιωματικό πολιτικό θρίλερ που συνέγραψε αλλά και μέσω συνέντευξης. Οι αποκαλύψεις του καθηγητή της Εγκληματολογίας, ο οποίος κλήθηκε να διαχειριστεί τις υποθέσεις της Αστυνομίας αλλά και των μυστικών υπηρεσιών της χώρας κατά την πρώτη περίοδο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., καθίστανται ακόμη πιο σημαντικές καθώς στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υπόκοσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη της "Πρώτης φοράς Αριστερά"… !!!


Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει ο ξεκάθαρος  υπαινιγμός ότι γνώστης του σχεδίου φυσικής του εξόντωσης είναι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός !!!

Η ηθική της αριστεράς…

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5:39 μ.μ.

    Ο πολιτικός κόσμος ζητά να παρέμβει εισαγγελέας αλλά και να πάρει θέση η κυβέρνηση για τα όσα καταγγέλει ο Γ. Πανούσης.

    Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες από το skai.rg την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, με αφορμή τις καταγγελίες Πανούση για σχέδιο πολιτικής και φυσικής του εξόντωσης και για διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία.

    Επίσης το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι οι Εισαγγελικές Αρχές οφείλουν άμεσα να διερευνήσουν αυτεπάγγελτα την αλήθεια των ισχυρισμών Πανούση και να παραπέμψουν τους υπαιτίους στη δικαιοσύνη αν αληθεύουν. Παράλληλα, ζήτησε να τοποθετηθεί η Κυβέρνηση για το περιεχόμενο των καταγγελιών Πανούση.

    Το Ποτάμι αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως θεωρεί μείζον θέμα για τη λειτουργία της δημοκρατίας τις αποκαλύψεις του κ. Πανούση τονίζοντας πως «διαβάζοντας τα όσα αποκαλύπτει ο πρώην υπουργός αναρωτιέσαι αν ζεις σε μια ευρωπαϊκή χώρα ή σε χώρα που κάνουν κουμάντο μαφίες». Τέλος Το Ποτάμι θεωρεί αυτονόητη την παρέμβαση της Δικαιοσύνης και καλεί τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση «για όσα καταμαρτυρούνται και αφορούν τον ίδιο και στελέχη της κυβέρνησης του».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10:33 π.μ.

    Η υπόθεση έχει ουρές από τότε που όλα ήταν πράσινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10:49 π.μ.

    Μιχελογιαννάκης: «Θέλω να ξέρω αν υπηρετώ τρομοκράτες»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8:06 μ.μ.

    Ξέραμε ότι είναι λαϊκιστές, πολιτικοί ψεύτες, πολιτικοί απατεώνες, ανεύθυνοι, ανίκανοι και επικίνδυνοι.

    Ξέραμε ότι έχουν σχέσεις με τους μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων, τους δήθεν αναρχικούς.

    Υποψιαζόμασταν ότι έχουν σχέσεις με τρομοκράτες.

    Μέσω του Πανούση μάθαμε ότι έχουν επίσης σχέσεις με εγκληματίες και κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου και ακολουθούν πρακτικές μαφίας.

    Είναι τεράστιες οι ευθύνες των ψηφοφόρων τους, που τους έδωσαν το ελεύθερο να διαλύσουν την Ελλάδα για ένα πείσμα και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10:34 μ.μ.

    Αντικατέστησαν τον επικεφαλής των Αδιάφθορων γιατί “ακουμπούσε” κύκλωμα που είχε “άκρες” στον ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή