Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Τουρκοφίλης




Με ιδιαίτερα θετικό τρόπο σχολιάζει ο τουρκικός Τύπος τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για τη Γενοκτονία των Ποντίων, με αρκετές εφημερίδες να αναφέρονται στη «θύελλα» πολιτικών και μη αντιδράσεων που προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του υπουργού Παιδείας στην Ελλάδα.

«Μια γενναία κίνηση από τον Έλληνα υπουργό» γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Sabah, που κάνει εκτενή αναφορά στις δηλώσεις του υπουργού και τον αντίκτυπο που είχαν στην κοινή γνώμη της χώρας μας. «Ο υπουργός Παιδείας ανέφερε πως η ρητορική ότι οι Πόντιοι σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους ήταν λανθασμένη. Από επιστημονικής άποψης, είπε, δεν ήταν γενοκτονία» γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.


Κατά τα άλλα υπουργός Ελληνικής Κυβέρνησης και μάλιστα Εθνικής Παιδείας !!!!, ο οποίος με απόφασή του εξαίρεσαι  το κεφάλαιο της Γενοκτονίας των Ποντίων από τη φετινή εξεταστέα-διδακτέα ύλη της Γ΄ Λυκείου, για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου της Ομάδας Ανθρωπιστικού Προσανατολισμού, μια ενέργεια που χαρακτηρίζει αναιτιολόγητη και εθνικά προκλητική. 

Εθνική κατάντια ελέω της αριστεράς.

Φίλης…στο πνεύμα του Εφιάλτη, του Πήλιου Γούση και των προδοτών της Κατοχής. Καμαρώστε τον.


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9:41 μ.μ.

    ποιοι έτρωγαν στου βατζουλια το Σάββατο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12:13 μ.μ.

    Όλος ο κόσμος ασχολείται με την προβοκατόρικη φλώμπα του Φίλη, με την εταιρία του Φλαμπουράρη, τις φασιστικές επιθέσεις του Καμμένου προς τον Γιαννακόπουλο που ως προχθές αλληλογλείφονταν, και τις ρατσιστικές αντιομοφυλικές υστερίες του Νικολόπουλου.

    Από πίσω κλέβουν την περιουσία και το εισόδημα των Ελλήνων με το ΕΝΦΙΑ ανέπαφο, συνεχίζουν επιδοτήσεις σε ταμεία συντάξεων ΔΕΗ-ΟΤΕ με €12.000-€17.000 ανά συνταξιούχο ετησίως, η ΔΕΗ θα κόψει το ρεύμα σε 700.000 νοικοκυριά, η ημερήσια ανάληψη παραμένει στα €60 ελέω capital controls, η Μέρκελ προειδοποιεί για ένοπλες συγκρούσεις στα Βαλκάνια, η 12η φορά Αριστερά (πρώτη ήταν το ΠΑΣΟΚ το '81) προσπαθεί να ελέγξει τα μέσα ενημέρωσης, εναγκαλιζόμενη με ολιγάρχισσες, η ανεργία πάει για το 33% το 2016, ενώ οι τράπεζες ξανα-ξανα-ξανα-ξανα-ξανα-ανακεφαλαιοποιούνται για 5η φορά σε 7 χρόνια, και κανένας δεν ιδρώνει.

    Φουλ ολοταχώς για πλειστηριασμούς των πάντων στη δημοκρατία του Αυνανιστάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή