Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Απλά Φίλης...




Ο N. Φίλης  ορκισμένος  οπαδός της διεθνιστικού κομμουνισμού τον οποίο τοποθέτησε ο σύντροφος και πρώην Κνίτης Τσίπρας στη θέση του Υπουργού "Εθνικής" Παιδείας, με άρθρο του στο κομματικό τους όργανο την εφημερίδα «Αυγή», την 20-08-2014, αναφέρθηκε με προσβλητικά και απαξιωτικά λόγια απέναντι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που το 1994 αναγνώρισε ομόφωνα την γενοκτονία των χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολής, δηλαδή του Πόντου, της Θράκης και της Μ. Ασίας.


Ο πολύς Φίλης εν ολίγοις λέει ότι δεν υπήρχε Γενοκτονία Ποντίων. Προφανώς στις ιδεολογικές κατηχήσεις της Αριστεράς δεν διδάχθηκε από τους ινστρούχτορες για τη σφαγή 850.000 Πόντιων Ελλήνων και τον εκτοπισμό στα «αμελέ ταμπουρού» άλλων 350.000. Ίσως απλά να του έμαθαν πως οι Έλληνες της Μ. Ασίας ήταν ιμπεριαλιστές , πλουτοκράτες που καταπίεζαν τους αγρότες τούρκους και άρα είναι ιδεολογικοί εχθροί.


Το πολιτικό αυτό κνώδαλο συνιστά πρόκληση στην εθνική μνήμη, αλλά και στις αποφάσεις της Βουλής των Ελλήνων  που αναγνώρισε επίσημα τη Γενοκτονία των Ποντίων και κήρυξε τη 19η Μαΐου ως “Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο”  και προφανώς έμμεσα δεν αναγνωρίζει.


Δίνει ένα ακόμα πάτημα στο νεοσουλτάνο  Ερντογάν και σε όλους τους επίβουλους της Πατρίδας.

Ξεχνά σκόπιμα πως η Ιστορία των Ελλήνων βγαίνει μέσα από Αγώνα, Αίμα και Ιερά Κόκκαλα…


Ιδεοληψίες, πολιτικοί παχυδερμισμοί και προσωπικές εμμονές δεν μπορεί να ανατρέψουν την Ελληνική Ιστορία και την Εθνική Συνείδηση.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12:49 π.μ.

    Οι υπάληλοι του ΣΥΡΙΖΑ στο δημο έκαναν μοκο και τα γυρνανε τωρα για τα νερά. Ερε λαμογια ξύλο που θα φατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9:24 π.μ.

    Όλος ο κόσμος ασχολείται με την προβοκατόρικη φλώμπα του Φίλη, με την εταιρία του Φλαμπουράρη, τις φασιστικές επιθέσεις του Καμμένου προς τον Γιαννακόπουλο που ως προχθές αλληλογλείφονταν, και τις ρατσιστικές αντιομοφυλικές υστερίες του Νικολόπουλου.

    Από πίσω κλέβουν την περιουσία και το εισόδημα των Ελλήνων με το ΕΝΦΙΑ ανέπαφο, συνεχίζουν επιδοτήσεις σε ταμεία συντάξεων ΔΕΗ-ΟΤΕ με €12.000-€17.000 ανά συνταξιούχο ετησίως, η ΔΕΗ θα κόψει το ρεύμα σε 700.000 νοικοκυριά, η ημερήσια ανάληψη παραμένει στα €60 ελέω capital controls, η Μέρκελ προειδοποιεί για ένοπλες συγκρούσεις στα Βαλκάνια, η 12η φορά Αριστερά (πρώτη ήταν το ΠΑΣΟΚ το '81) προσπαθεί να ελέγξει τα μέσα ενημέρωσης, εναγκαλιζόμενη με ολιγάρχισσες, η ανεργία πάει για το 33% το 2016, ενώ οι τράπεζες ξανα-ξανα-ξανα-ξανα-ξανα-ανακεφαλαιοποιούνται για 5η φορά σε 7 χρόνια, και κανένας δεν ιδρώνει.

    Φουλ ολοταχώς για πλειστηριασμούς των πάντων στη δημοκρατία του Αυνανιστάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή