Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Για τόλμα...!!!


Tελικά οι χειρότεροι φόβοι του εθνομηδενιστή Τσίπρα και της εμετικής συμμορίας που κυβερνά τον τόπο επιβεβαιώθηκαν.


Τo συλλαλητήριο των Ελλήνων πατριωτών που αγωνιούν κι μάχονται για τα εθνικά δίκαια ,οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε. Αν και  συκοφαντήθηκε απο τα ΣΥΡΙΖΟtroll και όλους τους ανθέλληνες  πολιτικούς παραγοντίσκους, εμποδίστηκε αλλά τελικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τους οργανωτές να κάνουν λόγο για 500.000 συμμετέχοντες.


Αυτό είναι επιτυχία, παρά το ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια  και επιχειρήθηκε ο εξευτελισμός από τη στάση της κυβέρνησης και από μερίδα της Εκκλησίας και ειδικά κύκλων του αρχιεπισκόπου...

Ξεκάθαρα το εθνικό συλλαλητηριο είχε και μια ακόμα παράμετρο, ήταν έναντίον της πολιτικής του Τσίπρα και της γελοίας κυβέρνησής του που έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε διεθνή καρπαζοειπράκτορα.

Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο που  η Ελλάδα έχει ξεχάσει από αγωνιστικό κλίμα, από τον κόσμο να βγαίνει και να διαμαρτύρεται για τα δίκαιά του. Στη Ρουμανία χθες συγκεντρώθηκαν χιλιάδες κατά της διαφθοράς. Είδατε τίποτε τέτοιο στη χώρα μας; Είδατε ποτέ να διαμαρτύρονται για τα θύματα της… αριστερής τρομοκρατίας; Εν πάση περιπτώσει…κάτι έγινε επιτέλους...

Ο κόσμος είναι ελεύθερος να εκφράζεται και ελεύθερος να διαδηλώνει. Κι όσο εμποδίζεται από τους κυβερνώντες και τους κολλητούς τους τόσο πρέπει να δυναμώνει το αίσθημα αντίστασης.



Η Ελλάδα, η ιστορία της, τα ιερά χώματά της, ο πολιτισμός της και κυρίως η ΑΛΗΘΕΙΑ της δεν μπορεί να εμπαίζεται από βολονταριστές και πολιτικά σκουπίδια. Πρέπει να είναι η εθνική, η πατριωτική προτεραιότητα όλων. Αυτό όμως προϋποθέτει πατριωτισμό, φιλότιμο και εθνική συνείδηση, τα πολιτικά κατακάθια δεν έχουν όμως...

Οι συγκέντρωση 500.000 Ελληνόψυχων, ενώ η κυβέρνηση (των απογόνων του ΕΛΑΣ που παρέδιδαν τη Μακεδονία στα χέρια του Τίτο και του Στάλιν) θα ήθελε 20.000, ανοίγει το πολιτικό παιχνίδι...

Αν τολμήσει ο ανιστόρητος εθνικά και πολιτικός κωλοτούμπας Τσίπρας να φέρει την όποια συμφωνία για τα Σκόπια με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ μερικών υπουργών των ΑΝΕΛ (Κουντουρά, Μαυραγάνη, Κόκκαλη) αλλά και του Ποταμιού, τότε ο κόσμος θα τους πάρει κυριολεκτικά με τις πέτρες

Ας δούμε όμως και την ουσία...Το πρόβλημα δεν το έχει η Ελλάδα. Κανείς δεν πιέζει τη χώρα μας να βρει λύσεις. Άλλωστε υπάρχει και το βέτο στο ΝΑΤΟ. Το πρόβλημα το έχουν οι Σκοπιανοί κι αυτοί θα έπρεπε να καίγονται τώρα. Εμείς τι κάναμε, με αποκλειστική ευθύνη του Τσίπρα και της αντεθνικής παρέας του; Κάναμε εισαγωγή στο πρόβλημα που απασχολεί άλλους. Ακόμη και σε τόσο κρίσιμα ζητήματα  Ο Τσίπρας και το τσιράκι του ο Καμμένος κατάφεραν να  μας διχάσουν, κατάφεραν να φανούμε εμείς προβληματικοί κι όχι οι Σκοπιανοί.

Το όνομα της Μακεδονίας είναι ελληνικό και είναι αδιαπραγμάτευτο. Και πρέπει να το υπερασπιζόμαστε κάθε μέρα.

 Όταν επιλέγουμε να μας κυβερνούν και να διαπραγματεύονται για εμάς οι ανθέλληνες ας μην έχουμε μεγάλες απαιτήσεις. Τους ξέραμε εδώ και χρόνια, γνωρίζαμε τις απόψεις της Αριστεράς. Γιατί εκπλησσόμαστε;

Το λάθος είναι και δικό μας…

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10:34 μ.μ.

    Μέχρι τώρα πίστευα πως κι ο Θεός χρωστούσε λεφτά στο Τσίπρα λόγο της κωλοφαρδείας του, από σήμερα όμως με ότι έγινε στη Θεσσαλονίκη εντάξει τελειώνει η παραμύθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10:38 μ.μ.

    Φωνή Λαού οργή Θεού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10:40 μ.μ.

    Για «εντυπωσιακή συμμετοχή» στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία, έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι «σέβεται» και «συμμερίζεται» αυτή την ευαισθησία για το όνομα των Σκοπίων.
    Πρόσθεσε δε ότι αυτή η διαμαρτυρία εκφράζει ταυτόχρονα την αγανάκτηση των πολιτών απέναντι σε μια κυβέρνηση που δείχνει ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα.

    Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου της ΝΔ:

    «H εντυπωσιακή συμμετοχή στο συλλαλητήριο αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

    Σέβομαι και συμμερίζομαι αυτή την ευαισθησία. Ούτε μπορούν τα λίγα ακραία στοιχεία να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα αυτής της μεγάλης λαϊκής διαμαρτυρίας.

    Μια διαμαρτυρία που εκφράζει ταυτόχρονα την αγανάκτηση των πολιτών απέναντι σε μια Κυβέρνηση που κινείται εν κρυπτώ και που, με τις πράξεις και τις παραλήψεις της, δείχνει ότι είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα».

    Η κίνηση ματ του Μητσοτάκη με το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

    Πώς η Νέα Δημοκρατία βγήκε κερδισμένη από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση για τη Μακεδονία
    Απόλυτα κερδισμένη βγαίνει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης το οποίο ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

    Εξαιρετικά κομβική αποδείχθηκε η απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να αφήσει στην κρίση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης το αν θα δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο. Η μόνη προϋπόθεση που τέθηκε κατά τη διά ήταν να δώσουν το παρών μεμονωμένα κι όχι ως ομάδα και ότι δεν θα κάνουν ακραίες δηλώσεις και τοποθετήσεις για το θέμα.

    Τελικά βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν κανονικά το παρών στη συγκέντρωση, χωρίς να προκαλέσουν και χωρίς να κινηθούν εκτός της γραμμής που τηρεί η Νέα Δημοκρατία. Η απόφαση αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδείχθηκε πέρα για πέρα σωστή, αν αναλογιστεί κανείς ότι η επιτυχία του συλλαλητηρίου ξεπέρασε τις προσδοκίες ακόμα και των ίδιων των διοργανωτών οι οποίοι είχαν θέσει χαμηλά τον πήχη. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις τόσο του κόσμου όσο και των ίδιων των βουλευτών αν τους είχε απαγορευθεί να δώσουν το παρών.

    Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την άλλη κρίθηκε ως ορθή και από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας στη βόρεια Ελλάδα, μία περιοχή που αποτελεί παραδοσιακά ένα από τα προπύργια της κεντροδεξιάς παράταξης και έδειξε εντυπωσιακή ανταπόκριση στο κάλεσμα για το συλλαλητήριο.

    Από την άλλη θα ήταν λάθος η Νέα Δημοκρατία να υποστηρίξει ανοιχτά το συλλαλητήριο από τη στιγμή που οι ίδιοι οι διοργανωτές απέφυγαν οποιαδήποτε κομματική ταύτιση και μία ενδεχόμενη κίνηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μπορούσε να λειτουργήσει ως μπούμερανγκ.

    Ένα δεύτερο κέρδος του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποδεικνύεται η ουσιαστική συσφιξη των σχέσεώ του με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα καθώς πολλοί περίμεναν ότι το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ θα μεγαλώσει την απόσταση ανάμεσά τους, τελικά τους έφερε πιο κοντά.

    Πρώτα ήρθε η κοινή τους περιοδεία, με δηλώσεις που ήταν στο ίδιο πνεύμα και στη συνέχεια ήρθε η αλλαγή ηγεσίας στη διοικούσα επιτροπή της ΝΔ στη συμπρωτεύουσα. Εκεί καρατομήθηκε η Β. Ευταξά, επειδή ουσιαστικά «απαγόρευε» στα «γαλάζια» στελέχη της συμπρωτεύουσας να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, κάτι που ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος επέτρεψε. Στη θέση της τοποθετήθηκε ο Αντ. Γυφτόπουλος, πρόσωπο της απολύτου επιρροής του Απ. Τζιτζικώστα.

    Γιώργος Νόκος
    Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/kinisi-mat-tou-mitsotaki-me-to-sillalitirio-tis-thessalonikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10:42 μ.μ.

    Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Το ψήφισμα -«Η λαϊκή συνέλευση, αποφασίζει και εντέλλεται...»

    "Λαϊκή συνέλευση" ΧΑΧΑΧΑ τους βαράνε με τα δικά τους μέσα

    Με ψήφισμα για την μη χρήση του όρου «Μακεδονία» από την γειτονική ΠΓΔΜ, ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

    Ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής της διοργάνωσης, Όθων Ιακωβίδης, ανέγνωσε το ψήφισμα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία. Χαρακτήρισε μάλιστα το συλλαλητήριο ως «λαϊκή συνέλευση» και προειδοποίησε ότι...
    «Η μη συμμόρφωση των εντολοδόχων τού Λαού στην εντολή αυτή του Λαού, θα αποτελέσει κατάφωρη παραβίαση και αντιστροφή των ρόλων εντολέα και εντολοδόχου που ορίζει τη Δημοκρατία».

    Αναλυτικά το ψήφισμα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία

    «Σήμερα, την 21η Ιανουαρίου 2018, ο Ελληνικός Λαός, ο κατά το Σύνταγμα κυρίαρχος του κράτους και εντολέας της Βουλής και της Κυβέρνησης, συνελθών σε μεγαλειώδη Λαϊκή Συνέλευση στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, για να αποφασίσει για τη θέση τού έθνους επάνω στο θέμα της εκχώρησης του ονόματος Μακεδονία στη γείτονα χώρα που θέλει να το υφαρπάσει καταπατώντας κάθε ιστορική και λογική τεκμηρίωση της πατρότητας τού μεγάλου αυτού ονόματος του,

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΛΛΕΤΑΙ

    προς την, κατά το Σύνταγμα, εντολοδόχο του Βουλή και Κυβέρνηση της Χώρας, να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο αποδοχής της χρήσης τού, από αρχαιοτάτων χρόνων, Ελληνικού ονόματος «Μακεδονία» και των παραγώγων του, που είναι ταυτόσημο με το όνομα «Ελλάς».

    Το όνομα αυτό, που είναι η ταυτότητα του έθνους, αποτελεί ταυτόχρονα την ιερά κιβωτό και φορέα των ενδοξότερων σελίδων στην παγκόσμια ιστορία. Η σημερινή, εδώ, Λαϊκή Συνέλευση, δηλώνει αποφασισμένη, να το υπερασπισθεί μέχρις εσχάτων, κατά τον Ελληνικό τρόπο, με τον οποίο η Ελλάδα γράφει πάντοτε την ιστορία της.

    Η μη συμμόρφωση των εντολοδόχων τού Λαού στην εντολή αυτή του Λαού, θα αποτελέσει κατάφωρη παραβίαση και αντιστροφή των ρόλων εντολέα και εντολοδόχου που ορίζει τη Δημοκρατία.

    Ο Λαός δεν θα μείνει απαθής θεατής. Είναι αποφασισμένος να επιβάλλει την απόφαση του και την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας που, με το Σύνταγμα, ορίζει ρητά και ξεκάθαρα, ποιος είναι εντολέας και ποιος εντολοδόχος.

    Το ψήφισμα, εγκρίθηκε και ψηφίστηκε ομοφώνως από την Ανοικτή Λαϊκή Συνέλευση που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, την 21η Ιανουαρίου 2018.

    Για το «Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία 21 Ιανουαρίου 2018»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10:57 μ.μ.

    Μακεδονία, Ελλάς Ελλάδος. Κανένας δεν ξεχνά, τίποτα δεν ξεχνιέται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10:59 μ.μ.

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΠΛΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1:42 μ.μ.

    Δυστυχώς υπάρχουν στον νησί μας και πολλοί συμπατριώτες μας με συμπεριφορές «ΝΕΝΕΚΩΝ» ειδικά προς Αθηναίους παραθεριστές οι οποίοι όχι μόνο δεν σέβονται το νησί μας αλλά το βλέπουν ως ΑΠΟΙΚΙΑ και εμάς ως ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. Αυτό βέβαια οφείλετε στους ΝΕΝΕΚΟΥΣ συμπατριώτες μας. Το συμβάν της Μονής και το ατύχημα της υδροφόρας ήταν μεγάλα παραδείγματα. Οπότε η φράση «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» που φέρεται να είπε το 1827 ο Κολοκοτρώνης θα πρέπει να εφαρμοστεί, μεταφορικά, στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1:43 μ.μ.

    Μακεδονία δεν μπορεί να ονομάζεται ένα κράτος στο οποίο κυριαρχεί η σλαβική παράδοση, η σλαβική κουλτούρα και η σλαβική γλώσσα. Τέλος.
    Και δεν είναι εθνικιστής όποιος το αντιλαμβάνεται αυτό. Ούτε είναι αδιάλλακτος όποιος δεν δέχεται τον εκβιασμό των Αλβανοσερβοβούλγαρων της Βαρντάρσκα Μπανοβίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1:44 μ.μ.

    Δημοψήφισμα ή εκλογές, αλλιώς μόνο Ειδικό για το Σκοπιανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2:41 μ.μ.

    ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΕΠΟΚΟΝΟΜΙΣΤΕΣ. ΑΚΚΟΥ ΡΕ ΧΘΕΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 8 ΕΥΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 10 ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΠΙΖΝΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή