Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Δώσ'τα όλα...


Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για την Ελλάδα, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να την εξιδανικεύουν.

Το καραβάνι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ θα προχωρά την ώρα που σε οικονομικό επίπεδο θα υπάρξει επιδείνωση, προχειρότητα, επικοινωνιακή διαχείριση. Επιπλέον η διεθνιστική κουμμουνιστική αντίληψη στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής από το ΣΥΡΙΖΑ και τα τσιράκια των ΑΝΕΛ, οδηγούν στην παράδοση του ιστορικού εθνικού ονόματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς και στο σφετερισμό της Ελληνικής Ιστορίας.

Όλα μια χαρά λοιπόν...

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έγινε πολύς λόγος για το περίφημο Πολυνομοσχέδιο με τα πραπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης...

Το καλό παιδί και παιδί για όλες τις δουλειές των δανειστών τα κατάφερε καλά... τα πέρασε όλα...

Τι μας απέμεινε λοιπόν από την συνεδρίαση της Βουλής για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου; Απέμεινε το ολοκληρωτικό τέλος της Αριστεράς και η… Μεγαλοοικονόμου του Λεβέντη που πλέον έγινε… το μεγάλο asset του Αλέξη.

Κυρίως όμως έμειναν σκληρά μέτρα, μέτρα που δείχνουν την δουλική στάση που κρατά η κυβέρνηση απέναντι στους δανειστές. Πολύ φοβούμαστε ότι αυτή η στάση θα έχει και συνέχεια. Όπως μας ενημέρωσε ατύπως κυβερνητικός αξιωματούχος, η επόμενη μεγάλη συνάντηση στη Βουλή ελπίζουν στο Μαξίμου να είναι για το Σκοπιανό. Εκεί ακριβώς βρίσκεται ο μεγάλος κίνδυνος,  τι πρόκειται να φέρουν στη Βουλή και πόσο πρόθυμοι είναι να το ψηφίσουν.

Ο Τσίπρας, πάντως, έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας, επειδή ακριβώς είναι αμείλικτος, ασυνείδητος, κυνικός. Είναι τυχερός ο άνθρωπος καθώς υπάρχουν βουλευτές...που συμπαρατάσσονται ψηφίζοντας ένα νομοσχέδιο – Αρμαγεδδώνα, των Ελλήνων.

Αυτό που πέρασε από τη Βουλή είναι τραγικό, κι όμως, αυτοί πανηγύριζαν, γελούσαν, ήταν σε τρελά κέφια. Ήρθε και η Μεγαλοοικονόμου να παρακαλέσει για την ένταξή της στον ΣΥΡΙΖΑ και ολοκληρώθηκε η ευτυχία τους.

Μπορεί η αύξηση της κοινοβουλευτικής δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας να είναι σημαντική και ευτυχής συγκυρία για τον Τσίπρα, δείχνει από την άλλη και τις ευθύνες του ελληνικού λαού που αποφασίζει ποιους βάζει στη Βουλή. Τι είναι, τι πρεσβεύουν, πώς σκέπτονται, πώς λειτουργούν. Με τυχοδιώκτες, πολιτικά νούμερα, ανόητους πολιτικάντηδες και περαστικούς η Δημοκρατία σίγουρα κινδυνεύει.

Κινδυνεύει γιατί οι αδίστακτη ομάδα επιτελείου του Τσίρπα «στήνει» μεθοδικά καθεστώς , με στόχο την ανατροπή της αστικής δημοκρατίας.

Υπάρχει όμως κι ένα ακόμη βασικό συμπέρασμα από την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου... το τέλος της αυταπάτης, της απάτης, της Αριστεράς. Ο Τσίπρας επιτέλεσε ένα σημαντικό έργο. Κατάφερε αυτά τα τρία χρόνια, να γκρεμίσει το κάστρο του αριστερού μύθου και κανείς πλέον δεν μπορεί να μιλά για ελληνική αριστερά.


Ο Τσίπρας επιτέλεσε κι ένα ακόμη «θεάρεστο έργο», όλες οι επόμενες κυβερνήσεις θα συγκρίνονται με τη σημερινή και θα βγαίνουν πάντα καλύτερες.

Χειρότερα δεν υπάρχει, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ… απλά το τερμάτισαν.

Από εδώ και στο εξής, όταν επανέλθει η ομαλότητα στη χώρα, γιατί θα έρθει, όταν οι πολίτες θα βάλουν μυαλό και δεν θα δίνουν δύναμη στους πολιτικούς σαλτιμπάγκους, όταν το πολιτικό σύστημα θα μάθει από τα λάθη του, τότε θα μπορούμε να μιλάμε εκ του ασφαλούς , για τον οριστικό εγκλεισμό της αριστεράς στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Εξηγούμαι, οχι του ΚΚΕ, αυτό θα συνεχίσει το δικό του, μοναχικό δρόμο που στο κάτω – κάτω είναι κι έντιμος. Αναφέρομαι στην αριστερά που κατέστρεψε τη χώρα κι έχει ως άξιο αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα.


Αλήθεια, ρε Αλέξη, μέχρι πότε νομίζεις ότι θα κοροϊδεύεις τους πάντες;

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10:14 μ.μ.

    ο Χατζηπέρος καλεσε σε σύσκεψη τους Δημάρχους του Αργοσαρωνικού για να τους ακούσει ότι έχουν πρόβλημα με την ακτοπλοική σύνδεση με τον Πειραιά. Εβγαλε και δελτίο τύπου σαν και αυτά που έκανε παλιά το ΠΑΣΟΚ και έκανε και επιτροπή για να εξετάσει το θέμα. Και άμα δείτε λύση γράφτε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10:30 μ.μ.

    Παστρικά πράγματα, ο τύπος παίζει τη χώρα στα ζάρια με έπαθλο τη καρέκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10:37 μ.μ.

    Το έθνος να λυπάστε

    αν φορεί ένδυμα που δεν το ύφανε.

    Ψωμί αν τρώει, αλλά όχι απ’ τη σοδειά του.

    Κρασί αν πίνει, αλλά όχι από το πατητήρι του.

    Το έθνος να λυπάστε που δεν υψώνει φωνή παρά

    μονάχα στην πομπή της κηδείας .

    Που δεν συμφιλιώνεται

    παρά μονάχα μες τα ερείπιά του.

    Που δεν επαναστατεί

    παρά μονάχα σαν βρεθεί ο λαιμός του

    ανάμεσα στο σπαθί και την πέτρα.

    Το έθνος να λυπάστε που έχει αλεπού για πολιτικό,

    απατεώνα για φιλόσοφο,

    μπαλώματα και απομιμήσεις είναι η τέχνη του.

    Το έθνος να λυπάστε που έχει σοφούς

    από χρόνια βουβαμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11:35 μ.μ.

    Σοβαρα; Δηλαδη θα κανουν πλειστηριασμούς στην Αίγινα για ΟΛΟΥΣ οσους χρωστανε; Σίγουρα; Μπέσα παντελονάτη; Ε τότε βλέπω το Χοντρό και τον Ακράτητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή