Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Και δέκα αυγά τουρκίας…


Έχουμε πιάσει ως χώρα, πάτο και οδεύουμε ολοταχώς για τον απόπατο.


Τα αριστεροδέξια κνώδαλα Τσίπρας και Καμμένος έχουν μετατρέψει την Ελλάδα, με την ανύπαρκτη πολιτική τους σε ξέφραγο αμπέλι.



Ο τούρκος δημοσιογράφος Αμπτουλάχ Μποζκούρτ και πρώην διευθυντής της εφημερίδας Zaman,  ξεκάθαρα αναφέρει σε ανάρτησή του : «Οι πηγές μου, μου αναφέρουν ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν εντείνει τις παράνομες επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα, αυξάνοντας τον αριθμό των πρακτόρων τους. Ετοιμάζεται κάτι ;» Το ίδιο ερώτημα θέτει και η αγγλική εφημερίδα Guardian. Tο Αιγαίο βράζει και οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ  ομφαλοσκοπούν.


Ο τούρκος δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ο Ερντογάν ετοιμάζει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, προκειμένου να κερδίσει πόντους στο επικείμενο δημοψήφισμα για την αλλαγή του συντάγματός τους.


Κάτι όντως, ετοιμάζουν οι τούρκοι κάτω από τη μύτη των άσχετων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, που με δηλώσεις όπως του  Μηταφίδη απαξιώνουν τη σημασία της Ελληνικής Επανάστασης, με τις άδειες Κατρούγκαλου για διεξαγωγή  συγκεντρώσεων υπέρ του Ερντογάν στη Θράκη, με τις δηλώσεις του Κυρίτση  περί ανοησίας φύλαξης των συνόρων και άλλων διεθνιστικών θεωριών, κάτι η σύλληψη μαθητών που ζωγράφισαν την Ελληνική Σημαία  σε εγκαταλελειμένο κτήριο, κάτι ο Γαβρόγλου που θέλει να ξαναγράψει τα βιβλία της Ιστορίας αφαιρώντας ότι αναφέρεται στις Ελληνοτουρκικές συρράξεις και στην Επανάσταση, κάτι η Ρεπούση και ο Φίλης που αμφισβητούν τη γενοκτονία 3.500.000 Ελλήνων σε Πόντο και Μικρασία,  κάτι το ένα κάτι το άλλο, ανοίγουν τις ορέξεις των τούρκων…


Κάτω από τη μύτη τους σε τζαμί στην Ξάνθη στο χωριό Ηλιόπετρα βρέθηκαν όπλα… ενώ  ο περιφερειακός σύμβουλος  Χουσείν Μεχμέτ Ουστά  εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ φωτογραφίζεται «με  περηφάνεια» κάνοντας το σήμα των γκρίζων λύκων.


Την περίοδο που υπηρέτησα έφεδρος Αξιωματικός στη Σάμο, σε μια από τις ενέδρες που ενεργούσαμε σε «κρυφό σημείο», σε ανταλλαγή πυρών με τούρκους που επιχειρούσαν ενέργεια εντός των συνόρων μας,  από εποστρακισμό σφαίρας «κονόμησα» μια ουλή στο πόδι, αυτό δεν το ξεχνώ ποτέ. Στη θέση φύλαξης της Πατρίδας έχουμε βρεθεί χιλιάδες, κάνοντας το ιερό μας καθήκον, κάποιοι έχουν παρόμοια ακραία εμπειρία… Την Πατρίδα δεν την αφήνουμε σε όσους την επιβουλεύονται εντός και εκτός και πάντα είμαστε στην διάθεσή της.


Ωστόσο οι κρετίνοι ιδεολήπτες με τις αριστεριστικές εμμονές  που μας κυβερνούν και πλήττουν  τα συμφέροντα της χώρας πολλαπλά, είναι ώρα να αποτεφρωθούν πολιτικά και στη συνείδηση του λαού, πριν είναι αργά.

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11:01 μ.μ.

    Ο Τσίπρας έχει να ασχοληθεί με το Μπελογιάννη και τη ΔΕΗ το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, ο καμμένος με μια σκάφη φαί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11:52 μ.μ.

    Τινα πω ,ή όντως είσαι πολύ πατριώτης ή είσαι μεγάλο κορόιδο. κοίτα γύρω σου ρε φίλε λαμόγια ψευτομαμιάδες βολεμένοι Νοταράδες και Πήλιοι Γούσηδες. πάρε παράδειγμα το δήμο και το πως έκαναν τη γιορτή της 25ης. Νομίζεις ότι θα αλλάξεις κάτι ; Και επειδή είσαι δεξιός από ότι καταλαβαίνω δες τους "δεξιούς" στο δήμο τι ωραάια που βολεύονται από τους αριστερούς , πως οι Φλαμπουράτηδες καννίζουν τους δικούς σου. Άντε άμα γίνει κανένα μπραφ να ζήσουμε να σε θυμόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7:04 π.μ.

    Τσίπρας και Καμμένος θα λογοδοτήσουν για όσα έχουν προκαλέσει σε βάρος των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11:57 μ.μ.

    ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ! Με τροπολογία Σπίρτζη πληρώνουμε τον Μπόμπολα γιατί έχει ζημιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12:40 π.μ.

    Το βιολί βιολάκι τους εδώ ο κόσμος καίγεται μας αφανιζουν και μας οικονομικά με τους φόρους και τα δε συμμαζεύεται και οι Συριζαίοι μαζεύονται στο γνωστό κομμουνιστοτοπο το Μιράντα να σεργιανίσουνε ρεμπέτικα. Ρε ρεμπεσκέδες χαραμοφάηδες του δημοσίου θα έρθει η ώρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6:36 π.μ.

    Το παιχνίδι της προπαγάνδας παίζει ο ψευδομουφτής της Ξάνθης, μετά τη σύλληψη του ιμάμη του οικισμού Ηλιόπετρα Τοπείρου για παράνομη οπλοκατοχή.Προκαλεί και βλέπει γκιουλενιστές για τα όπλα, και μιλά για τουρκική μειονότητα. Ε βεβαια μετά τα όσα δηλώνουν και κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δώσε θάρρος στο χωριάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6:38 π.μ.

    Γι' αυτό δεν εχουμε σωτηρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10:32 π.μ.

    Να ρε πως χάνονται τα λεφτά και πού πάνε. Το σύστημα χορήγησης του έκτακτου βοηθήματος που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στους χαμηλοσυνταξιούχους πριν τα Χριστούγεννα, αποδείχθηκε διάτρητο - Γιατί δόθηκε βοήθημα 300 ευρώ και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ


    Πολλά κενά αποδεικνύεται πως είχε το σύστημα χορήγησης του έκτακτου βοηθήματος προς τους συνταξιούχους που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις τόσο εντός, όσο -και κυρίως- εκτός χώρας.

    Όπως αποκαλύφθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το βοήθημα, που βαπτίστηκε «13η σύνταξη», το έλαβε ακόμα και εν ενεργεία βουλευτής, απλώς επειδή εμφανιζόταν σε αυτό να λαμβάνει σύνταξη κάτω των 850 ευρώ, που αποτελούσε και το μοναδικό κριτήριο για να καταστεί κάποιος δικαιούχος. Ακολούθως έγινε γνωστό ότι ο βουλευτής δεν ήταν άλλος από τον εκλεγόμενο στην Ηλεία με τον ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, στον λογαριασμό του οποίου πιστώθηκαν 300 ευρώ. Ο ίδιος, ωστόσο, σύμφωνα με τον Σκάι, γνωστοποίησε πως έδωσε το συγκεκριμένο ποσό στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου Συνταξιούχων της ΤτΕ και στο Απεργιακό Ταμείο του Συλλόγου Υπαλλήλων ΤτΕ, όπου κατέθεσε 150 στο καθένα, ενημερώνοντας παράλληλα και με σχετική επιστολή του προς το Σύλλογο της Τραπέζης.

    Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο λόγος που του χορηγήθηκε έγκειται στο γεγονός ότι στο σύστημα εμφανιζόταν ως χαμηλοσυνταξιούχος των 550 ευρώ, καθώς η σύνταξη που λαμβάνει από την Τράπεζα της Ελλάδος ως πρώην υπάλληλός της έχει περικοπεί βάσει νόμου - από τον Ιανουάριο του 2015 - λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας κι έτσι αυτομάτως του πιστώθηκαν 300 ευρώ.

    Το σύστημα, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι δεν αποδείχθηκε διάτρητο μόνο στην περίπτωση του βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα, αλλά και για πολλούς άλλους συνταξιούχους, οι οποίοι καρπώθηκαν το έκτακτο βοήθημα, ενώ κάποιοι άλλοι το στερήθηκαν, ενώ το δικαιούνταν. Αυτό συνέβη διότι ο νόμος δεν περιελάμβανε καμία εξαίρεση γι αυτούς που είχε ανασταλεί η καταβολή του μεγαλύτερου μέρους της σύνταξης.

    Κηφήνες κρατικοδίαιτα μουλάρια του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4:39 μ.μ.

    ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΕΜΕ! Ο Μπαλαούρας δεν επέστρεφε τα λεφτά μέχρι που τον ξεβράκωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων της ΤτΕ

    [Προσέξτε πως φαίνεται πως είναι λαμόγιο: Λέει ότι ενημερώθηκε στις 17 Ιανουαρίου -παρότι οι Σύλλογοι εργαζομένων είχαν βγάλει ήδη 2 ανακοινώσεις στις 9 και 11 Ιανουαρίου- και αντί να κοιτάξει στο λογαριασμό του αν έχουν μπει όντως τα 300 ευρώ, ζήτησε να του στείλουν τη λίστα για να δει αν ήταν μέσα το όνομά του!!! Καταλάβετε; Δηλ. αν εκ παραδρομής δεν ήταν μέσα το όνομά του θα κρατούσε ο γύφτος τα 300€... Προφανώς ο απατεώνας δεν επέστρεφε τα χρήματα παρά τις ανακοινώσεις εναντίον του μέχρι που κάποιος τον απείλησε ότι θα το βγάλει στα κανάλια και έτρεξε να τα επιστρέψει... τελικά ξεφτιλίστηκε 2 μήνες αργότερα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12:32 π.μ.

    ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΣΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ! Σέλτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Θα ψηφίσω τα μέτρα με σφίξιμο στην καρδιά και στο στομάχι, όπως όλοι οι αριστεροί, αλλιώς πρέπει να πάω στο Άγιο Όρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8:15 π.μ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ απέλυσε τη "δούλα" δημοσιογράφο Κατερίνα Κανάκη των 80€ το μήνα από το Κόκκινο-Η ΕΣΗΕΑ κήρυξε στάση εργασίας στο σταθμό. Το αληθινό πρόσωπο της Αριστεράς με τα εργασιακά Γκούλαγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10:24 μ.μ.

    Ο θανατοποινίτης μαζί με τον Μπελογιάννη T. Λαζαρίδης κράζει τον Τσίπρα: «Είναι επικίνδυνος-Οδηγούμαστε σε χάος και εμφύλιο»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10:26 μ.μ.

    Να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο, γίνεται ένα ρέμα να στρώνεται με τσιμέντο και να γίνεται δρόμος ιδιωτικός ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12:56 μ.μ.

    Πρωταπριλιά σήμερα χρόνια πολλά Αλέξη χρόνια πολλά ΣΥΡΙΖΑ. Του χρόνου μονοψήφιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή