Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ίδια γεύση…



Καμία αλλαγή δε σημειώθηκε στις θέσεις κατά τις δημαιρεσίες του Δήμου.

Παρά το κλίμα αντεγκλήσεων και ισχυρών διαφωνιών την περασμένη Πέμπτη στους κόλπους της παράταξης Μούρτζη για τις θέσεις αντιδημάρχων , κυρίως  όμως του προέδρου του Δ.Σ. ,όπου είχαμε αυτοπροτάσεις, αποσύρσεις υποψηφίων κλπ. ο Δ. Μούρτζης πρότεινε τελικά εκ νέου το Ν. Οικονόμου και εκλέχτηκε με 16 ψήφους και 7 λευκά.

Με τις ίδιες ψήφους εκλέχτηκε στη θέση της γραμματέως του Δ.Σ. η Καίτη Σαλπέα, ενώ ο Γ. Τσατήρης εκλέχτηκε στη θέση του αντιπροέδρου με 19 ψήφους υπέρ και 4 λευκά.

Μέλη της οικονομικής επιτροπής εκλέχτηκαν οι : Πτερούδης Ν, Παπαδόπουλος Γ., Ζορμπάς Γ, Μαρμαρινός Α. , Μούρτζης Γ, Σκαλτσιώτης Γ, με αναπληρωματικά μέλη τους  Τσούρη Α, Μούρτζη Α, Μαρμαρινό Σ, Πάλλη Σ, Σαλπέα Κ.

Στην επιτροπή ποιότητας ζωής εκλέχτηκαν οι: Δούκας Σ, Μαρμαρινός Σ,  Μούρτζης Γ, Τσούρης Α, Σκαλτσιώτης Γ, Παπαδόπουλος Γ, με αναπληρωματικά μέλη : Σαλπέα Κ, Πάλλη Σ, Λορέντζο Θ, Μούρτζη Α, Μαρμαρινό Α.

Το πώς θα οδεύσει η πλειοψηφούσα παράταξη τα επόμενα 2,5 χρόνια είναι το μέγα ζητούμενο και το έργο που θα παράξει. Όμως υπάρχει και μια ακόμα παράμετρος… η πλήρωση των θέσεων των προέδρων των επιτροπών όπως Λ.Τ. , Τουριστική κυρίως όμως της ΚΕΔΑ… σε δύο μήνες από τώρα.


15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10:38 μ.μ.

    χρειαζομαι μερικες γλαστρες για τη βεραντα μου, μου παν οτι στο μεριστο εχει μπολικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10:40 μ.μ.

    Γάτος ο ψαρόγατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10:41 μ.μ.

    Η σημερινή ψηφοφορία είναι ήττα της Ψαραγοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12:49 μ.μ.

    Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΨΑΡΑΓΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12:52 μ.μ.

    2 ΧΡΟΝΙΑ 1 ΜΗΝΑΣ και 1 ΜΕΡΑ έμεινε μέχρι την έναρξη της προεκλογικής περιόδου 2019. Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4:06 μ.μ.

    Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΨΑΡΑΓΟΡΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9:35 π.μ.

    ΨΑΡΑΓΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 2 ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4:32 μ.μ.

    Τι έγινε ρε παιδιά, χαμός με τα δημοτικά, αλλά το Portal χαμπάρι, ποδόσφαιρο βλέπει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7:13 μ.μ.

    Το Πόρταλ είναι ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας της Ψαραγοράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10:04 μ.μ.

    7:13 τα 50ρικα κάνουν θαύματα, στην τοπική της ΝΔ στο Portal και όπου αλλού χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10:10 μ.μ.

    Η εκλογή Οικονόμου ως πρόεδρος είναι ένα γερό τράκο στην ομαδα της ψαραγοράς που νομίζει την Αίγινα τσιφλίκι της ακι πως θα ελέγχει τους πάντες και τα πάντα. Το τι θα κάνειο Οικονόμου μετά είναι άλλο θέμα. Εξαρτάται και από τη σχέση του Νταβαντώνη με τη ψαραγορά, τι θα γίνει στην ΚΕΔΑ , τον Αφρικανό και τις ευκαιριακές συμμαχίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10:51 π.μ.

    μπεκας vs νονος τι υποννοει ο ποιητης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11:57 μ.μ.

    ΓΛΑΣΤΡΕΣ-ΨΑΡΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4:41 μ.μ.

    Επτα χρόνια μετα την χρεοκοπία της χώρας και την εξαθλιωση όλων, ο κόσμος τωρα έχει τα δικά του προβλήματα επιβίωσης, είναι απογοητευμένος και δεν δίνει δεκάρα πια για το τι κάνει ο Μουρτζης και οι ψαραγορίτες. Ετσι δεν έχει κανένας πια διάθεση για κριτική και μοιρολατρικά μένει αδιάφορος και απλός παρατηρητής. Ουτε φυσικά πιστεύει ότι η επαναφορά των τοπικών ΜΜΕ στην προηγούμενη δυναμική τους με αυστηρή κριτική και δράσεις θα αλλάξει κάτι. Ετσι βρίσκει την ευκαιρία η ανεπαρκέστατη και ανίκανη τωρινή παρεούλα να κάνει ότι θέλει. Τρία-τέσσερα χρόνια πριν η όποια ψαραγορά με τους συγκεκριμένους που την αποτελούν ουτε κατα διανοια δεν θα μπορούσε να σταθεί και να ελεγχει τα πάντα απο μακρυα εν μέσω τσίπουρων και φτηνών μεθόδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11:39 μ.μ.

    ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ

    Με αφορμή την ανάρτηση ήρθαν στο μυαλό μου κάποιες καταστάσεις της διοίκησης Κουκούλη . Κατά την διάρκεια της δημαρχίας Κουκούλη , 2007-2010, αρκετοί ήταν αυτοί που προσάπτανε , για να μην πω κατηγορούσαν, στην τότε διοίκηση ότι τον δήμο τον διοικεί μια παρεούλα το πολύ έξι ατόμων μαζί με τον δήμαρχο. Η παρεούλα αποτελείτο από τον Κουλικούρδη, τον Πτερούδη , τον Παπαδόπουλο , τον Λεούση και τους δύο Πούντους, στην πορεία την θέση του Κουλικούρδη την πήρε ο Τσατήρης. Στα δημοτικά συμβούλια υπήρχαν οι εξωθεσμικοί που έπαιζαν τον ρόλο του αβανταδόρου , όπως ο Ντρής και ο Μιχάλης ο Μουτσάτσος. Δημιούργησε δικό της ΜΜΕ για την προβάλει . Τότε σύσσωμη η αντιπολίτευση τους κατηγορούσε για αυτό μαζί τους και μέλη της Επαγγελματικής και νυν μέλη της ομάδας της Ψαραγοράς. Η διοίκηση Κουκούλη δέχθηκε πόλεμο μέχρι εσχάτων το αποτέλεσμα γνωστό.
    Επί Δημαρχίας Σάκη Σακκιώτη έγινε το ίδιο μια παρεούλα αποτελούμενη από τους Βάρτζελη, Πετρίτη ,Κουκούλη Ν., Τζίτζη Ν., Μαρμαρινό Αγή , Κρεούζη Τ. οι οποίοι έκαναν κουμάντο στον Δήμο. Έγινε προσπάθεια από τον Πετρίτη να πάρει τον έλεγχο στα ΜΜΕ αλλά απέτυχε παταγωδώς. Η αντιπολίτευση ήταν σκληρή απέναντι στην διοίκηση Σακκιώτη. Η παρεούλα αυτή ζημίωσε τον Δήμο και την Αίγινα.
    Σήμερα , στον πρώτο κύκλο της δημαρχίας Μούρτζη φάνηκε ξεκάθαρα ότι μια παρέα πέντε ατόμων διοικεί τον δήμο: Μούρτζης Α., Σκαλτσιώτης , Ζορμπάς, Γεννίτσαρης και Δέδες . Όλους τους άλλους τους θεωρούν γλάστρες και κατώτερα όντα. Αντίδραση δεν υπάρχει αφού ελέγχουν την Επαγγελματική, την Τοπική της ΝΔ. Τα έχουν βρεί με Πτερούδη και Λεούση . ΜΜΕ δεν υπάρχουν και το μοναδικό ΜΜΕ, aeginaportal, τους αβαντάρει. Ο ιδιοκτήτης του aeginaportal αρκετές φορές παίρνει τον λόγο στα δημοτικά συμβούλια για να προωθήσει τα συμφέροντα τους . Η αντιπολίτευση είναι απούσα, ή πιο σωστά ευνουχισμένη από την στιγμή που τα δυο πρωτοκλασάτα στελέχη της έχουν ενταχθεί στην ομάδα της Ψαραγοράς.
    Το συμπέρασμα είναι ότι η ομάδα της Ψαραγοράς που αγωνιζόταν όλα τα χρόνια για φύγει το κακό καθεστώς Κουκούλη, αυτοί που παρουσιάστηκαν ως λαϊκά παιδιά στον απλό κόσμο της Αίγινας ασκώντας διοίκηση ακολουθούν τις χειρότερες πρακτικές των διοικήσεων Κουκούλη και Σακκιώτη. Σκοπός τους ήταν και είναι να εγκαθιδρύσουν την κυριαρχία τους και κατ’ επέκταση μια δυναστεία εξυπηρετώντας μόνο τα δικά τους συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα της Αίγινας.
    Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΙΓΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή