Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Δεν έχουν το Θεό τους…


Φίλης, Γραβρόγλου (και Ρεπούση)  πρώτα έβαλαν κατά του Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού,  όπου ενώ 3,5 εκατομμύρια Έλληνες κατασφάχτηκαν από τους τούρκους , αυτοί το αμφισβήτησαν.



Έπειτα είπαν πως θα ξαναγράψουν την Ιστορία κατά πως τους βολεύει, συνέχισαν με την κονιορτοποιήση της γλώσσας.



Τώρα δια στόματος του αριστεροκνώδαλου του «τιτανομέγιστου»  Μ. Μπαλαούρα, αλλά και του εγκάθετου Χρ. Καραγγιανίδη και των λοιπόν αριστεροφυλλάδων , έρχεται  ο χλευασμός της πίστης των Ελλήνων.



Αυτοί οι αγράμματοι κατσαπλιάδες,  τα νέα τρωκτικά του δημοσίου, που ρημάζουν τη γενιά των Ελλήνων με τα απανωτά μνημόνια τους,  που έχουν μόνιμο στόχο την αφαίμαξη εργαζομένων και συνταξιούχων , που έχουν οδηγήσει 500.000 νέους Έλληνες στο εξωτερικό, που αφήνουν χιλιάδες να πεθαίνουν στα άθλια νοσοκομεία,  θυμήθηκαν την αριστερή τους καταβολή και τα έβαλαν με το Θεό και την Εκκλησία…



Για την ιστορία να τους πούμε ότι, η Αφή του Αγίου Φωτός γίνεται με την επενέργεια του Αγίου Πνεύματος, όπως και το Άγιο Πνεύμα είναι αυτό που μετουσιώνει το νερό, το κρασί και τον άρτο σε Σώμα και Αίμα Κυρίου. Το Φως αυτό, είναι Άκτιστο, Θεϊκό, είναι άυλο και γι’ αυτό δεν σε καίει. Αυτό που παίρνουμε από τις Εκκλησίες μας την Ανάσταση, δεν είναι το αληθινό Φώς, αλλά λαμβάνεται από το άσβηστο καντήλι που καίει πάνω στην Αγία Τράπεζα… Το Άγιο Φως φτάνει μόνο στη Μητρόπολη Αθηνών και στον Άγιο Δημήτριο της Θεσσαλονίκης, ευλογία στο Έθνος.



Αυτά τα ιδεοληπτικά ζωντόβολα, σκόπιμα χτυπούν τον πολιτισμό, την παράδοση και την ταυτότητα της Πατρίδας, χλευάζοντας σαν διαόλια,  τις Άγιες τούτες μέρες την Πίστη της συντριπτικότατης πλειοψηφίας των Ελλήνων.



Συντρόφια, αν δε σας αρέσει αυτό ο τόπος…  στην Βενεζουέλα τότε παρέα με το Μαδούρο και τη μιζέρια του, αλλιώς κρυφτείτε στα ιδεολογικά σας λαγούμια…


12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11:32 μ.μ.

    Το να φέρνουμε το άγιο Φώς είναι παγανιστικό έθιμο και προσβολή του πολιτισμού. Τάδε έφη Καραγιαννίδης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ. Στη Μάλτα έγινε Βατερλό και η σφαγή των νεοελλήνων και τα κομμουνιστάκια αλλάζουν γήπεδο συζήτησης. Αλλά πιάστηκαν ανιστόρητα όπως ο αρχηγός τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11:54 μ.μ.

    Στο στόχαστρο 900.000 κύριες συντάξεις. Ο Μπαλαούρας πήρε όμως το 300αρι και κάτι τεμπελόσκυλα άλλα χωμένα από τη Δούρου παίρνουν 1500 και καααάθονται που έλεγε και ο Φωτόπουλος. Τελικά το να είσαι αριστερός θα καταντήσει βρισιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12:17 π.μ.

    Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, λέει ο σοφός λαός. Δεν περιμέναμε να ακούσουμε την αλήθεια από τον Γιάνη Βαρουφάκη, αν και την ξέραμε. Τι είπε ο μεγάλος οικονομολόγος που βγάζει λεφτά από την καταστροφή που έσπειρε;

    Είπε: «Το τρίτο μνημόνιο θα μείνει στην ιστορία ως το πιο αποικιοκρατικό χαρτί που υπέγραψε ποτέ ελληνική κυβέρνηση». Και συνέχισε: «θα μπορούσε ποτέ να περάσει το τρίτο μνημόνιο η ΝΔ; Θα είχε καεί το Σύνταγμα και η Αριστοτέλους». Από τότε, όπως είπε, περνάνε ανήκουστα πράγματα. Αν ήσασταν ο Σόιμπλε ποιον θα προτιμούσατε λοιπόν; Τον Τσίπρα ή τον Μητσοτάκη;» ρώτησε με νόημα.

    Όλα τα λεφτά η δήλωση αυτή: «Θα είχε καεί η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη αν ο Σαμαράς τολμούσε να περάσει τέτοιο μνημόνιο σαν κι αυτό που πέρασε η αριστερά και ο Τσίπρας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11:29 π.μ.

    Ρε το μπετόστοκο το Τσίπρα, αφού λέει πως θα κερδίσει τις εκλογές,γιατί δε τις κάνει τώρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11:54 π.μ.

    Βγήκε στο Real FM ο καφενόβιος ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ο Ζαχαριάδης και είπε ότι η συμφωνία της Μάλτας καιτα μέτρα που θα έρθουν θα βάλουν σε μια τάξη τα ελληνικά νοικοκυριά. Τι λέει ο τύπος. Κόψτε ρε τους μπάφους ρεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12:25 μ.μ.

    Η λυπητερή του επανυπολογισμού από το νόμο Κατρούγκαλου: Έως 30% το «ψαλίδι» στις . Αυτό είναι κομμουνισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12:26 μ.μ.

    Ο Πορτοκάλογλου τους χώνει αβέρτα: «Oι αγανακτισμένοι είναι διορισμένοι πια-Τόση οργή, τόση καταγγελία, τόσο μίσος και διχασμός, όλα γίνανε για μερικές καρέκλες»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4:17 μ.μ.

    Ούτε κουβέντα από τον Τσίπρα για τη μείωση του αφορολογήτου και των συντάξεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4:27 μ.μ.

    Φωτεινή Βάκη, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ : «Ψευδοθαύμα» το Άγιο Φώς. Καμαρώστε τους συμμορίτες που μας κυβερνούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4:36 μ.μ.

    «Βούλιαξαν» τη μεσαία τάξη: 6 στους 10 με λιγότερα από €12.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12:39 π.μ.

    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Επανασυγκροτείται η Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ. Τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 η Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ ανασυγκροτείται, ύστερα από μακρό διάστημα αδρανοποίησής της.

    Πέντε μέλη της εκλεγμένης το 2013 Γραμματείας της Τάσης (Στάθης Πανταζής, Γιάννης Παπαϊωάννου, Αδάμ Στάμου, Παύλος Τριανταφύλλου και ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος) αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία να καλέσουν τα μέλη της Σοσιαλιστικής Τάσης σε πανελλαδική συνδιάσκεψη με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10:49 π.μ.

    Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την Μεγάλη Παρασκευή, η Ένωση Άθεων Ελλάδος διοργανώνει ένα πολιτικό ακτιβιστικό γεγονός, ένα δείπνο επιδεικτικής κρεατοφαγίας. Θα συγκεντρωθούν σε συγκεκριμένες Ταβέρνες σε μεγάλες πόλεις , και εκεί, τρώγοντας «πανηγυρικά» μπριζόλες και παϊδάκια -ενώ οι χριστιανοί πιστοί συμπολίτες τους θρηνούν την Σταύρωση του Χριστού- θα εκφράσουν την «αγανάκτησή τους» προς την «βαθύτατα θρησκευόμενη και επιθετική προς τους Άθεους κοινωνία».

    Σκοπό έχουν να σοκάρουν τους Έλληνες Χριστιανορθόδοξους επιδεικνύοντας την «διαφορετικότητά τους» και τα πολιτικά δικαιώματα που φαντασιώνονται ότι οι ίδιοι δεν έχουν. Βέβαια όλο το μένος προς τα Θεία, το εκφράζουν μόνο προς την επικρατούσα Θρησκεία στην Ελλάδα, επειδή ως Δόγμα η Ορθοδοξία είναι ανεκτική, ανθρώπινη και ήπια, ενώ δεν εκφράζουν καμία αντίθεση προς άλλες θρησκείες όπως για παράδειγμα το Ισλάμ. Κανείς Άθεος δεν θα τολμούσε να φάει Χοιρινό μπροστά από Τζαμί κατά το Ραμαζανί των Ισλαμιστών, ούτε φυσικά να εκφράσει αντίθεση προς τον Ιμάμη που σύντομα θα ακούγεται σε όλο τον Βοτανικό από το Ισλαμικό Τέμενος της Αθήνας.

    Είναι όμως οι συγκεκριμένοι προβοκάτορες και ακτιβιστές Άθεοι, αυτοί που ουσιαστικά εκφράζουν τους Άθεους στην Ελλάδα; Ένας Άθεος πραγματικά θέλει να επιτεθεί προς τα Θεία και την Επικρατούσα Θρησκεία, ενώ συνεχόμενα ασχολείται με μεταφυσικά θέματα πίστεως των ΑΛΛΩΝ, επειδή τα έχει απορρίψει ο ίδιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή