Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Επιστολή Ν. Οικονόμου


Πολύς θόρυβος έγινε για τις ενέργειες του προέδρου του Δ.Σ. στο τελευταίο συμβούλιο και την αντίδραση του Δημάρχου.

Δημοσιεύουμε την διευκρινιστική επιστολή του :

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων με το θέμα του δημοτικού συμβουλίου που αφορούσε την παραχώρηση των παραλιών . Διαβλέποντας το αρνητικό κλίμα το οποίο υπήρχε διαμόρφωσα την εξής πρόταση:

1.       Η παραλία της Κολόνας ( Κρυπτός  Λιμένας) να δοθεί στο κοινό - ελεύθερη πρόσβαση
2.       Η παραλία της Αύρας (Καραντίνα) να δοθεί στο κοινό - ελεύθερη πρόσβαση
3.       Η παραλία στα Λουτρά της Σουβάλας να δοθεί στο κοινό - ελεύθερη πρόσβαση
4.       Ότι αφορά την παραλία της Παναγίτσας και την παραλία της Αγίας Μαρίνας να ισχύσει η πρόταση του Δημάρχου η οποία ήταν σύνταξη όρων από την οικονομική επιτροπή  για παραχώρηση σε ιδιώτες.

                Η πρόταση έγινε με γνώμονα να μην δημιουργείται η εντύπωση ότι αγόμεθα από αντικρουόμενα συμφέροντα. Επιθυμώντας έτσι να προστατεύσω το κύρος και την αξιοπιστία του δημοτικού συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται η συνέχεια...

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12:04 π.μ.

    Κάτι κακαρίσματα άκουγα στο Μεριστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10:35 π.μ.

    οικονομου με τα ναι και τα παρον εδειξες την ευγνωμοσύνη σου σ' αυτον που σ' εκανε ανθρωπο. με γλειψιματα σε ολους τωρα δε γυρναει το πραγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9:58 π.μ.

    Αυτά που έγιναν στα δυο Δ.Σ την Δευτερα και την Τετάρτη ήταν αγώνες γυμναστικής .Απίστευτες τοποθετήσεις.Επιθέσεις ιδιωτών κατά του Δημάρχου την Δευτέρα.Την ώρα της ψηφοφορίας άλλοι έμπαιναν άλλοι έβγαινα.Ατ´ακες όπως "Εσείς γιατί ενδιαφέρεστε""Θελω να συμμετάσχω στην δημοπρασία για την παραλία" Άρα συμφωνείτε μαζί μου λέει ο Δήμαρχος."Οχι εγω θελω να δοθεί στο όμορο κατάστημα"Ο αντιδήμαρχος Λούρος εναντίον της εισήγησης του Δημάρχου .Ο Πρόεδρος στο ύψος των περιστ´ασεων.Δευτέρα ΟΧΙ Τετάρτη παρών στην δική του πρόταση.Η επιχειρηματίας "μωρό μου θα την προσβάλλω" Αλήθεια σε ποιον το είπε ?Πρώην αντιδήμαρχος ως άλλος Βαρουφακης ΝΑΙ την Δευτέρα ΟΧΙ την Τετάρτη για την ίδια εισήγηση.Ο πρόεδρος λες και ήταν στο νηπιαγωγείο τον απέβάλε απο την αίθουσα έτσι για πλάκα οπως είπε.Και όλα αυτά ενώ βοά το νηςί για εξυπηρέτηση συμφερόντων απο αιρετούς και απειλές και μηνύσεις εκατέρωθεν.Δήμαρχε κ´οψε τον βήχα όσο είναι νωρίς.Παρουσίασε στον κόσμο τις φωτογραφίες αλλά και τις καταγγελίες που έχεις στα χέρια σου.Γίνε πάλι ο ΜΥΘΟΣ και μην συγχωρέις συνέχεια του παρανομούντες.Βάλτους στην θέση τους.τώρα πριν είναι αργά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9:55 μ.μ.

    Δηλαδή ο Οικονόμου ψήφισε παρών στην πρότασή του; Να τον κοιτάξει κανένας τρελογιατρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή