Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Έρχεται η δραχμή...




Ο πολύς Πάνος Καμμένος εμπιστεύτηκε στον Αμερικανό πρέσβη ότι αν η ελληνική κυβέρνηση δεν δεχτεί βοήθεια από τον αμερικανικό παράγοντα (αίτημα προς την αμερικανική πλευρά να λάβει η Αθήνα 85 δισ. δολάρια με ενέχυρα δικαιώματα της Ελληνικής Δημοκρατίας στην ανεύρεση υδρογονανθράκων) τότε οι κατά τα άλλα κύριοι Τσίπρας-Καμμένος θα αναγκαστούν να «γεμίσουν» τα ΑΤΜ με δραχμές, το απαραίτητο απόθεμα το οποίο ήδη έχουν τυπώσει.
Δραχμές όμως χωρίς αντίκρισμα αφού η χώρα δεν έχει χρυσό και για να υπάρξει η όποια αντιστοιχία ισοτιμίας πάλι η ΕΚΤ θα π΄ρεπι να μας δανείσει.

Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας στις 4 Ιουλίου και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε διάψευση από πλευράς του υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Συνονθύλευμα αριστεριστών που νομίζουν ότι θα συντρίψουν τον καπιταλισμό και εθνοπαράφρονες , όπως οι Απριλιανοί , οδηγούν την Ελλάδα σε περιπέτειες.
Τσίπρας και Καμμένος στο δρόμο του Δ. Γούναρη και  Χατζηανέστη.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10:25 π.μ.

    Με τη νέα συμφωνία η δραχμή δεν έρχεται αλλά Αριστεροί και Ψεκασμένοι αντί για τα τέσσερα που είχαν πέσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , αυτοί θα κάνουν όλες τις στάσεις του Κάμα Σούτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή