Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Θρασύδειλος ή διπολικός ;



Θρασύδειλος ή διπολικός;  Κάτι από τα δύο είναι  Αλέξης.

Από τη μια πουλημένος, ικέτης γατούλα, μερκελιστής στην Ευρώπη, από την άλλη  τζώρας, άγριος, μάγκας, τσαμπουκαλής  με φιλολαϊκό και «αριστερό» προφίλ στην Ελλάδα.

Μερικές μέρες πριν ξευτιλιζόταν στην Ευρώπη, δεχόταν μπατσάκια από τον Γιούνκγερ και χαζογέλαγε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να δείξει πόσο δερβισόπαιδο είναι πήγε στην Κρήτη να διώξει τους δημοσιογράφους και να υποσχεθεί στους αγρότες ότι θα βρει λύση στα προβλήματά τους.

Ξανά πάλι σύνοδο Κορυφής και μετά στο Βερολίνο μάζευε τα σάλια της Άνγκελας και μόλις γύρισε στην Αθήνα επιτέθηκε στη ΝΔ για συμμαχία με τους Γερμανούς, αλλά έβαλε και τον Τσακαλώτο να γράψει δήλωση μετανοίας και μαζεύει τις δηλώσεις κατά του Σόϊμπλε.

Λόγια του αέρα, η ουσία είναι αλλού. Στη Γερμανία έκλεισε ένα deal, εις βάρος όλων των Ελλήνων.

Πρώτα παρακάλεσε την Μέρκελ να μην απαιτήσει την εδώ και τώρα υπογραφή του νέου μνημονίου, αλλά ό,τι είναι να γίνει να μεταφερθεί -μέσω ενός μόνιμου κόφτη- μετά το 2018.

Ολότελα ανεύθυνος τι τον νοιάζει άλλωστε, άλλος θα κυβερνά.

Σε κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να γελάμε με αυτόν τον πολιτικό αρλεκίνο και τσαρλατάνο, αλλά δυστυχώς ο αντίκτυπος των ανοησιών του ξεσπά πάνω στη χώρα.

Ανερμάτιστος και χωρίς τσίπα.


Ως πότε όμως θα τον ανεχόμαστε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου