Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Καρατομήσεις , ή συμβιβασμοί ;




Ο χρόνος για τις δημαιρεσίες της 7ης Μαρτίου πλησιάζει και οι κόντρες του παρασκηνίου κορυφώνονται.

Σημαντικές αλλαγές στα πόστα δεν αναμένονται, μόνο σε επιμέρους στελεχώσεις των επιτροπών κυρίως. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στα επιμέρους.

Οι αντιδήμαρχοι θα παραμείνουν ακλόνητοι στις θέσεις τους, όμως υπάρχει έντονη κινητικότητα και συζητήσεις για το ποιοι θα αναλάβουν επικεφαλής επιτροπών , ποιοι θα στελεχώσουν, αν θα παίξουν ρόλο οι «παραιτήσεις», που τελικά έμειναν στα συρτάρια και ποια ομάδα της δημοτικής αρχής, θα έχει τον έλεγχο των επιτροπών και του μηχανισμού του δήμου.

Στο όλο παιχνίδι των ρόλων και των ομάδων υπάρχει πάντα η ευκαιρία των καρατομήσεων και των εκκαθαρίσεων, έτσι  έντονη είναι η φημολογία για αντικατάσταση το Προέδρου του Δ.Σ. , αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, γιατί το πρόσωπο που λέγεται ότι θα πάει στη θέση του Ν. Οικονόμου δεν έχει τη στήριξη όλων των μελών της παράταξης  Μούρτζη, ενώ η Αντιπολίτευση δηλώνει άρνηση συμμετοχής στα τεκταινόμενα.

Αν τα πράγματα «ζορίσουν» και δεν επέλθει συμβιβασμός,  τότε θα αναζητηθεί τρίτο πρόσωπο για τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που εύκολα  διαπιστώνει κάποιος είναι το ατέλειωτο δούναι και λαβείν να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μικρά και μεγάλα συμφέροντα πάνω και κάτω από το τραπέζι , να διαμορφώνουν την  όποια άσκηση διοίκησης, εφαρμογή ατομικών στρατηγικών  και βασικός στόχος  όλων οι δημοτικές του 2019.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11:12 μ.μ.

    Γιατί δε γραφεις για τους περίγελους του Μούρτζη. Τις φαγωμάρες τους τις ξέρουμε και μέχρι το Μάρτη θα έχουν γίνει αλλού παπάς αλλού τα ράσα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6:48 π.μ.

    ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11:31 π.μ.

    3 προς 1 υπερ του Οικονόμου απεναντι στη Σαλπεα για τη θεση του προέδρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3:57 μ.μ.

    Η εξουσία καλά κρατεί!!!!
    Πρώην Αντιδήμαρχος εκλιπαρεί με τον ανασχηματισμό να τον κάνουν Πρόεδρο Δ.Σ. Με λίγα λόγια απο δήμαρχος κλητήρας και τα καλσόν σκισμένα @!@

    ΑπάντησηΔιαγραφή