Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Καταρρέει ο φασιστάκος


O φασιστάκος της «Αριστεράς» καταρρέει.  O πρώην αναρχοαυτόνομος στην Κρήτη έδωσε ρεσιτάλ αυταρχισμού και είπε να μοιάσει στον Γκαίμπελς.

 Ο  Τσίπρας απέδειξε ότι έχει χάσει οριστικά  το παιχνίδι.  Είναι πρωθυπουργός σε αποδρομή, δεν ξέρει τι να κάνει, έχει χάσει τη λαϊκή στήριξη και μετέρχεται κάθε τρόπο και μέθοδο για να καλύψει τα ψέματα που αράδιασε και εξαπάτησε τον ελληνικό λαό. Συν τις άλλοις σκορπά και μίσος.

Φια πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά  πρωθυπουργός τσακώθηκε με  αγρότες και  δημοσιογράφους,  γιατί απλά δεν ήθελε να υπάρχουν... μάρτυρες στα ψέματα που θα έλεγε για ακόμη μια φορά.

Ο αριστερός φασιστάκος  ήθελε κλειστή και κρυφή σύσκεψη με τους εκπροσώπους των αγροτών και επιπλέον  εκτός εαυτού, χτυπούσε το χέρι στο τραπέζι, μάλλον θα θυμήθηκε τον Χρουτσώφ.

Γιατί πλέον έχει να κρύψει πολλά και τα ψέματά τους δεν περνάνε εύκολα.

Όσο το πολιτικό του τέλος πλησιάζει ο Τσίπρας χάνει την ψυχραιμία του και καταφεύγει σε απειλές και ύβρεις, δασκαλεμένος από τον Πολάκη.

Τα ψέματά του δεν περνάνε πια.  Ξεγέλασε τους αγρότες τους ΠΑΣΟΚους  της Κρήτης που ψήφισαν μονοκούκι ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα έρχεται η Νέμεσις. Από το Γενάρη οι αγρότες ξεκινούν τα μπλόκα και φέτος δεν θα υποχωρήσουν ακόμη κι αν τους τάξει καθρεφτάκια.

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε.  Το θέατρο που έπαιξε ενώπιον όλων των Ελλήνων, θα το πληρώσει.

Ο οπορτουνιστής αριστερός που είχε πάρει το το λαό μαζί του έγινε ο πιο φαύλος φασιστάκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου