Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Πού είναι οι σχάρες οέο ;




Παλιά οι σχάρες ομβρίων υδάτων στις συμβολές των κάθετων οδών επί της Λ. Δημοκρατίας  ήταν τέσσερις, σήμερα μετά τα έργα του δήμου είναι δύο.

Οι σχάρες είναι από μασίφ σίδερο και είναι πανάκριβες.

Που βρίσκονται σήμερα ; Σε αποθήκευση ; Πουλήθηκαν ; Ή είχαν την τύχη των σφυρήλατων καγκέλων του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου που «εξαφανίστηκαν»  ;

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2:16 μ.μ.

    Εάν καταλάβαμε καλά από τα γραφόμενα ,για να είναι κάποιος καλός Δήμαρχος και Δημοτικός σύμβουλος θα πρέπει να αφήνει δυο τρεις μπαταχτσήδες που αυτοαποκαλούνται και παριστάνουν τον επιχειρηματία στην παραλία της Αίγινας,να κινούνται και να κάνουν ότι τους γουστάρει σε βάρος των υπολοίπων .
    Να στήνουν μαγαζιά σε κοινόχρηστους χώρους,να κλείνουν τους διαδρόμους από όπου περνούν οι πεζοί,να μην πληρώνουν δημοτικά τέλη,να μην κόβουν αποδείξεις για ότι σερβίρουν και πουλάνε,να κάνουν γενικά το κέφι τους όπως είχαν μάθει να το κάνουν χρόνια τώρα.
    Κατά την άποψη τους λοιπόν αυτή η ασυδοσία που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια θα πρέπει να συνεχιστή ,γιατί αυτό επιτάσσουν οι Δημοκρατικοί κανόνες και ο τρόπος ζωής που έχουν μάθει .
    Δεν έχουν υπολογίσει όμως ότι δεν είναι η σημερινή Δημοτική αρχή που απαιτεί να αλλάξουν τρόπο «επαγγελματικής» συμπεριφοράς.
    Οι καιροί το απαιτούν κύριοι της παραλίας.Οσον καιρό έβρεχε φράγκα –δανεικά βέβαια- ο κοσμάκης δεν έδινε σημασία στο τι έκανε ο κάθε τυχάρπαστος,αδιαφορούσε γιατί πέρναγε καλά χωρίς πολλά ζόρια και σκοτούρες.
    Τώρα όμως? Τώρα χωρίς πολλά λόγια ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του.
    Πάρτε το απόφαση λοιπόν,τα πουλαροφερσίματα που έλεγε και κάποιος απόφοιτος της Ροζικλάριου σχολής τελείωσαν.
    Περαστικά σε όλους μας και κουράγιο.
    ΝΜΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9:05 μ.μ.

    Απορώ ρε βαψομαλλιά πως γίνεται μαζί με όλα τα υπόλοιπα να έχεις και γνώσεις αποχετευτικού συστήματος(ωσάν άλλος Κ.Κατακουζηνός).Δεν ξέρω αν σε έχει πειράξει περισσότερο ο συνδυασμός μπογιά + ήλιος ή ο Αίγινα Εν Δράσει-Βαψομαλλιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12:34 μ.μ.

    ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΨΥΧΑΚΙΑ ΤΟ ΧΑΠΑΚΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΤΣΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡΗΞΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12:56 μ.μ.

    ΑΚΟΥ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΘΕΙΤΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9:47 μ.μ.

    Τελικά μετά το κράξιμο που φάγανε στο δήμο και για να μη γίνουν περισσότερο ρόμπες και με τη βοήθεια τυ Χατζηπέρου δόσανε τις άδειες στις παραλίες. Αυτοί εκεί στο δήμο γράμματα δε ξέρουνε να διαβάσουν νόμους και να κάνουν όσα πρέπει εγκαίρως ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή