Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Κανένας έλεγχος, κανένα μέτρο




Αίγινα, νησί  όμορφό , αλλά  γεμάτο προβλήματα και αυθαιρεσίες.

Δεν είναι μόνο το  πρόβλημα με το νερό, δεν είναι  μόνο  η καταστρατήγηση κάθε έννοιας  του νόμου και του δικαίου, δεν είναι  μόνο η κατάληψη δρόμων, πεζοδρομίων, δεν είναι μόνο η  αυθαίρετη χρήση αιγιαλού από ευνοούμενους/-ες , δεν είναι μόνο τα αυτόφωρα που αμαυρώνουν την εικόνα του νησιού, ήρθε  να προστεθεί κι ένα ακόμα, γιατί απλά απουσιάζει   η διοικητική εποπτεία και έλεγχος.




Παντελής η  απουσία ελέγχου από το Λιμενικό Σώμα. Σκάφη και γιώτ  δένουν όπου θέλουν, σε απόσταση λίγων μέτρων από τις ακτές,  jet ski  να κάνουν  επικίνδυνες φιγούρες ανάμεσα στους λουομένους.

Οι Λιμενικοί ας αφήσουν τα φραπεδάκια και  ας κάνουν και καμιά βόλτα στα σημεία που οι «σκαφάτοι» οργιάζουν και ειδικά στον όρμο της Αγίας Μαρίνας.  Επίσης το Λιμενικό Ταμείο ας αγοράσει μερικές εκατοντάδες μέτρα σκοινί και σημαδούρες, να οριοθετήσει το που μπορούν να αράζουν τα σκάφη, αλλιώς θα θρηνήσουμε θύματα και μετά θα είναι αργά και τα αυτόφωρα θα συνεχιστούν.

Αν θέλουμε την Αίγινα ως τουριστικό προορισμό ας  προσφέρουμε τουλάχιστον τα στοιχειώδη.

Αίγινα κόσμος μαγικός…

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1:03 μ.μ.

    Στη μπουζού ΜΟΥΡΤΖΑΚΙΑ.. Και είναι ακόμα αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1:05 μ.μ.

    Ναι, καλά περίμενε εσύ να δράσουν οι "εν δράσει" αυτοφωράκηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1:09 μ.μ.

    Ευθύνη γι αυτή την κατάσταση έχει ο προεδρος του ΛΤ που μαζι με το ΛΣ μπορουν να καθαρισουν την κατάσταση αλλα αυτος σιγά μη πάρει θεση. Ιδανικός Πόντιος Πιλάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1:18 π.μ.

    " Ολα για τον πούτσο" ήταν αυτό που ήθελε τελικά να μας πει ο συγγραφέας που επέλεξε η τιμώμενη από τον δήμαρχο επιτροπή δημοτικού θεάτρου. Kαλά τα λέει ο κύριος Γιώργος. Εσύ επειδή είσαι καθηγητής τα γράφεις σοβαρά πας να σφάξεις με το βαμπάκι αλλα με τη συμμορία που διοικεί μόνο με κράξιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2:14 π.μ.

    Με τα τραπεζια που μπενουν τα βραδια στην αμμο τι γεινετε???
    Μονο ενδιαφερον για αλλα πραγματα (οπως πανηγυρεια και χοροι) δειχνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11:42 π.μ.

    Ο Μέγας Αρχηγός είναι ξεβράκωτος το έχουνε του χεριού τους το γελαστό παιδί, ο ρεγγομούρης και ο φασίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12:42 μ.μ.

    Ζορμπάς ο τιμητής της διαφάνειας με αδιαφανείς προσλήψεις.Κάνει ότι γουστάρει στην ΚΕΔΑ . Κανείς δεν μιλάει άκρα του τάφου σιωπή. Ντροπή σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12:36 π.μ.

    Ο Λαγωνίκας ο γνωστός εκκαθαριστής του συνεταιρισμού και νυν της ΚΕΔΑ τι λέει για τις αδιαφανείς διαδικασίες που γίνονται στην ΚΕΔΑ;
    Ο Οικονόμου που κυνηγούσε μανιωδώς τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔΑ τι λέει τώρα για τον νυν Πρόεδρο της ΚΕΔΑ συμφωνεί με αυτά που κάνει; ή μήπως τον φοβάται και είναι κότα λυράτη.
    Όσο για την αντιπολίτευση καλά κρασιά. Όταν μεγαλώνει ο άνθρωπος μωραίνει για αυτό τον Νικολάκη τον Πτερούδη τον αφήνουν να παίζει με τα καραβάκια στον ΝΟΑ.
    Τον Φιλιππάκο τον έφερε ο Μούρτζης στο Κέντρο Υγείας με αντάλλαγμα την σιωπή του μην κοιτάτε τις κοκορομαχίες που γίνονται στο δημοτικό συμβούλιο είναι για τα μάτια του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12:38 π.μ.

    Ο αγωγος θα γινει. Δυστυχώς για τον Μούρτζη όμως την κορδελα θα την κοψει ο επόμενος Δήμαρχος.
    (εκτός κι αν είναι "ευτυχώς" τελικά για να συνεχίσει να αρμέγει μεχρι το 2019)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11:23 π.μ.

    Αναβρασμός επικρατεί στους " Εν δράσει - Για όλους ". Στο στρατόπεδο των Μουρ/ων νιώθουν ανασφάλεια, ενώ το Γκοτ/ών είναι σε σύχγυση. Ο τρίτος πόλος παρακολουθεί αμήχανα χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αντιδράσει(κάτι περιμένουν ? η δεν ξέρουν τι να κάνουν?). Όσο για τους υπόλοιπους, παρά την ζέστη που κάνει είναι σε χειμερία νάρκη.Μετά τα ζημιογόνα και τραγελαφικά γεγονότα που συμβαίνουν στο Νησί και θα συνεχιστούν, προβλέπεται θερμό φθινόπωρο με άγνωστες τις εξελίξεις. Σας προτείνω μεχρι τότε να μην ασχολειθήτε άλλο. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6:13 μ.μ.

    Διάβασα στο aiakosrex για τις ρουφιανιες της μουρτζοπαρεας και μπορώ να το επιβεβαιώσω γιατι ειδα τις ρουφιανιες τους με τα ματια μου.
    Ετρωγα και περναγανε ενα τσούρμο απο την παραλία οι δυο αντιδήμαρχοικαι ο διπλοπροεδρος με το σκυλάκι του της ψαραγορας, και πουλαγανε μούρη στους καταστηματάρχες οτι δήθεν τους προστατεψανε απο ελέγχους φτάνει όμως να πάνε γρήγορα γρήγορα να πληρώσουν. Ρουφιανια προστασία και απειλές. Χωρίς ντροπή. Και καλά οι άλλοι. Ο πρόεδρος του τοπικου τα δεν ντράπηκε αυτά τα ρεζιλικια? Να γυρίζει να εκβιάζει ? Δεν είδα βέβαια κανέναν να τους πετάξει στην θάλασσα αλλά κοντά είναι κι αυτό.
    Ερχετε. Και ο τελευταίος των τελευταίων ο χαρδουβελης δεν είχε καταλάβει οτι οι άλλοι ξεμεναν πίσω και έλεγαν στα μαγαζιά οτι αυτός τους έβαλε να να το κάνουν αυτό για να μαζέψει λεφτά
    Η ντροπή στην Αίγινα έχει ονοματα κα επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8:37 μ.μ.

    βαψομαλια μονος σου τα γράφεις μονο σου χαίρεσαι συν ολα τα αλλα εισαι και βλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11:26 π.μ.

    Ήρθαν οι ξύπνιοι οι φωστηρες ρε να τα κανουν όλα νόμιμα. .Να κλείσουν τις παραλίες να κλείσουν τα μαγαζιά να βγάλουν τα εμπορεύματα απο τα πεζοδρόμια, να κατεβάσουν πέργκολες .Οι νόμιμοι θα τα κάνουν όλα αυτά. Αντί να αφήσουν τον κοσμακη να δουλέψει τα ισοπεδώνουν όλα. Καλά να τα παθετε ρε που ανεβάσατε στον δήμο τους κουτοπονηρους .Που μαζεύονται ενα τσούρμο αντιδημαρχοι πρόεδρος. Τοπικού και λιμενικού ταμείου και γυρνάνε στην παραλία και απειλούν πως αν δεν πληρώσουν θα στείλουν την αστυνομεια.Ρουφιανια λέγετε αυτό ρε. Και μετα ψιθυριστά λένε στους μαγαζατορες πως ο αντιδήμαρχος του κλωτσου και του μπάτσου ο οικονομικών ντε, τους έβαλε να το κανουν. Αυτοι δεν θέλανε.
    Σαν να έχουν μίσος ρε με τους επαγγελματίες. Ολους.
    Δεν έχουν αφήσει κλάδο που να μην θέλουν να τον καταστρέψουν. Ντροπή Και σε αυτούς και σε σας που τους βγαλατε. Καμαρωστε τους τώρα και για αλλα τρια χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή