Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Έρχονται...τα χειρότερα...


Με αφορμή το εύστοχο σκίτσο του Αρκά, μου έρχονται στο μυαλό κάποιες σκέψεις.

Μπορεί να είναι Άγιες και γιορτινές μέρες όμως οι απολυταρχικές πρακτικές του αριστερού απόπατου που κυβερνά τη χώρα και οδηγεί σκόπιμα το λαό στην εξαθλίωση, με σκοπό την επιδότηση της φτώχειας και την δημιουργία σίγουρης εκλογικής πελατείας, αλλά και η παράδοση που σχεδιάζει στην Τουρκία και στο Ισλάμ, με προβληματίζουν.

Είτε αρέσει , είτε δεν αρέσει περνάμε τα χειρότερα Χριστούγεννα της τελευταίας δεκαετίας, ελέω Τσίπρα, Καμμένου, Κουβέλη, Φλαμπουράρη,Καρανίκα, Τόσκα, Κοτζιά κλπ συμμορίας.

Από το Γενάρη του ’15 που έριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά ο τόπος βρίσκεται σε διαρκή περιπέτεια.

Μια ομάδα αριστερών κατσαπλιάδων μαζί με παλαιοπασοκικά λαμόγια και λούμπεν δεξιούς ψεκασμένους εξαπάτησαν τους Έλληνες, έκλεψαν την ψήφο τους δύο φορες,  έφτιαξαν μια κυβέρνηση ιλαροτραγωδίας και δεν έχουν σκοπό να την εγκαταλείψουν. Τα συμφέροντα πολλά, το διακύβευμα μεγάλο.

Θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τις καρέκλες, θα παίξουν βρώμικα, θα προκαλέσουν εθνική ζημιά, θα καταστρέψουν το μέλλον της Ελλάδας, θα «λασπώσουν και θα κόψουν τις γλώσσες» των αντιπάλων τους και θα γράψουν την Ιστορία με το δικό τους βάρβαρο αριστερό τρόπο. Το χειρότερο όμως όλων θα είναι πως δε θα απολογηθούν για τίποτα.

Ο βρώμικος, νοσηρός ανθελληνικός τους πόλεμος παίρνει νέα, πιο σκληρή διάσταση.

Όσοι δεν είναι μαζί τους είναι αυτόματα «νεοφιλελέδες», «μισιτοί ταξικοί εχθροί», «γερμανοτσολιάδες»...και τα λένε ποιοι...οι πιο ξεπουλημένοι της Μεταπολίτευσης...

Η τρούμπα της Αριστεράς που μας κυβερνά βάζει ανοιχτά σε κίνδυνο την αστική δημοκρατία, τους θεσμούς, την ευρωπαϊκή και παγκόσμια ταυτότητα της χώρας, κυρίως όμως τη συνείδηση των Ελλήνων.

Ξεκάθαρα, βρισκόμαστε σε άμεσο κίνδυνο...

Ας μην αφήσουμε την Ελλάδα στα χέρια τους...



5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11:57 π.μ.

    Μόλις τωρα άκουσα πως το..."κοινωνικο μέρισμα" το πήραν αλλοδαποί απο...172 χώρες. Προφανώς, τα κορόιδα ειμαστε εμεις οι Έλληνες που το πληρώσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4:20 μ.μ.

    Εσείς κύριοι "δημοκρατικοί και διαφανείς" της Ψαραγοράς - Επαγγελματικής που παίρνετε απόφαση να μεινουν ανοιχτα τα μαγαζιά ως της δεκα το βράδυ χωρίς απόφαση ΔΣ, το κρασί που θα μοιράσετε είναι χορηγία του πάγκου του Κωστάκου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7:58 μ.μ.

    ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ Η ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ Η ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ Η ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΥΔΡΟΜΕΤΡΟ ΣΩΣΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1:00 μ.μ.

    ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΧΘΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΑ ΜΗΤΣΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6:36 μ.μ.

    Μετά τις γαλοπούλες (αμερικανοεβραϊκές) συνήθειες που μοίρασε (υστεροβουλικά) η ΨΑΡΑΓΟΡΑ και ΣΙΑ , σήμερα το βράδυ θα μοιράσει και ζεστό κρασί για τη χώνεψη. Άντε καλή χρονια και μη ξεχνέτε...στηρίζουμε ΛΙΝΑΤΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή