Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Καμαρώστε τους...



Με μια μεθοδευμένη και παρασκηνιακή διαδικασία έγινε η καθαίρεση του Νίκου Οικονόμου από τη θέση του προεδρείου του  Δημοτικού Συμβουλίου.


Η σύγκρουση του τέως προέδρου με την «ομάδα Ψ»  και τον. Δ. Μούρτζη είναι σφοδρή και τα κατάγματα πολλαπλά.


Και οι δύο πλευρές ήδη μετρούν απώλειες. Ο μεν Οικονόμου έχασε την προεδρεία, αλλά κρατά προς το παρόν την ΚΕΔΑ, αλλά από το χθεσινό προσυμβούλιο του συνδυασμού η ομάδα Ψ, ενώ αρχικά είχε προκρίνει τον Γιάννη Ζορμπά για τη θέση του προέδρου, οι αντιδράσεις του Στ. Θεριανού και οι απειλές του για παραίτηση, την έκαναν να υποχωρήσει… και να τον αποδεχτεί ως πρόεδρο.


Το παιχνίδι της καθαίρεσης του Οικονόμου θα είχε χαθεί για Ψαραγορά και Μούρτζη, αν δεν εμφανιζόντουσαν οι Φαντομάδες (από τα ΔΣ, που εκπίπτουν των θέσεών τους λόγω συνεχόμενων απουσιών) σύμβουλοι Λορέντζος, Βατικιώτης από την πλειοψηφία και ο Στ. Λαμπαδάριος  από το συνδυασμό του. Φ. Τζίτζη, ο οποίος  φημολογείται έντονα πως δέχτηκε τηλέφωνο από βουλευτή για να στηρίξει την επιλογή Μούρτζη και να εμφανιστεί μετά από μήνες… Έτσι προέκυψε το λειψό 13-1 υπέρ του Θεριανού.



Δηλαδή όλα μύλος, μπόχα  και στημένα  παιχνίδια για την καρέκλα. Τίποτα για τους πολίτες  και την Αίγινα.


Καμαρώστε  τους δημοτικούς ογκόλιθους… Οι εκλογές έρχονται…




12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11:41 μ.μ.

    θαυμαζω το ηθος των ψαραγοριτων. μαγκια απειλες και φουστα κλαρωτη. βγαλανε το κηδειοσημο αρα το τυπωσαν και το σχεδιαζαν μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11:47 μ.μ.

    11:41 ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΘΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑ ΒΓΕΙ ΚΟΝΙΟΡΔΟΣ ΤΟ '19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12:06 π.μ.

    Ρε τι ξεφτίλες είναι αυτοί...σκέτη γιάφκα. Αρχίζω να φοβάμαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12:11 π.μ.

    ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10:24 π.μ.

    ΔΕΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΙ ΑΓΙΝΙΤΕΣ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΔΗΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4:47 μ.μ.

    Ψηφισανε οι Αιγινητες των οπωροπώλη εκπροσωπό τους στον Δήμο, αυτός βέβαια τους έγραψε κανονικά και δεν πάτησε το πόδι στα Δημοτικά Συμβούλια σε σοβαρά θέματα για την Αιγινα και ω του θαύματος παρουσίαστηκε, για να ξελασπώσει τον Μητσο ψηφίζοντας για Πρόεδρο Δ/Σ ποιον τον θεριανό μετα βέβαια απο την προτροπή του κουμπάρου του βουλευτή της ΝΔ , εμένα πάντως δεν με εκπλήσσει το επίπεδο του, γιατί μανάβης γεννήθηκε και μανάβης θα πεθάνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6:30 π.μ.

    Με τον Μητσο Δήμαρχο η Αίγινα έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη μετά το σκουπίδια στο Πορτοσαλτε , τον ΣΚΑΙ και τις εφημερίδες . Μας έκαναν θέμα εχτές η Ελευθερία και σήμερα τα Παραπολιτικά Μήτσο είσαι ο μεγαλύτερος διαφημιστής του νησιού από την εποχή που ήσουν Δήμαρχος το 2005 τότε που δόξασες το νησί με τους μπουκαλάδηκες και τώρα με τα σκουπίδια και τις διαγραφές δικαιωματικά σου ανήκει άλλη μια πενταετία στον Δήμο για πλάκα θα τον πάρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9:21 π.μ.

    Ντροπή στο μαναβόπαιδο και στον βολευτή κουμπάρο.
    Δε αναφέρομαι μονο για τους της συμπολίτευσης οι οποίοι υποχρεώθηκαν να παρουσιαστούν, αλλά ιδικά γι αυτόν με τις τόσες απουσίες της ελάσσονος αντιπολίτευσης, θα πρέπει να ντρέπεται γι'αυτό που έκανε... Λαμπαρόπορδε κρίμα γιατί είσαι και νέος άνθρωπος, ξαναπάρε τα μούτρα σου να κατέβεις σε εκλογές και να ζητάς την ψήφο μας.
    Θα πάρεις εσύ και ο βολευτής σου που σε συμβούλεψε αυτό που σας αναλογεί και σας αξίζει.!!!
    Βοήθειά σου κι εσένα Δήμαρχε μέρα που'ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9:22 π.μ.

    Οι ΑΠΌΝΤΕΣ κατά 90% σύμβουλοι ΔΙΈΓΡΑΨΑΝ τον πρόεδρο του Δ.Σ. οχι επειδή δεν τους έστειλε για αντικατάσταση λόγω απουσιών *Έτσι ήθελε* ο δήμαρχος, αλλά επειδή δεν έλειψε ποτέ από συμβούλια και ήταν παρών δίνοντας μάχες για να καλύψει τις παρανομίες των συμβούλων συμπολίτευσης και μη, τις οποίες γνώριζε πολύ καλά ο Μύθος.
    κ. Οικονόμου το άλλο με το μαναβόπαιδο... το ξέρεις???
    Πήρε τη θέσει του Τοτού.
    Λίγη προσοχή δεν θα έβλαπτε βρε Νίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9:23 π.μ.

    Νικολάκη μην ξεχάσεις να πάρειςτηλέφωνο τον Δήμαρχο σου τόσα έχει κάνει για εσένα ο άνθρωπος θα είσαι αχάριστος να μην του πεις χρόνια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7:23 μ.μ.

    δε μου λετε εσεις οι πανελονατοι απο που και τι μαρκα πανελονια ψωνιζετε να παρω κι εγω μερικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7:24 μ.μ.

    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΥ ΤΑ ΠΑΝΕΛΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΜΠΙΝΕΖΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή