Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Έχουμε να ακούσουμε πολλά...


Στον αποψινό δημοτικό απολογισμό έχουν να ειπωθούν και να γίνουν πολλά…

Η  νυν δημοτική διοίκηση οφείλει να δώσει πειστικές εξηγήσεις για το πρόβλημα των σκουπιδιών, τους δημοτικούς υπαλλήλους, αλλά και να δώσει ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα συνδεθεί η Αίγινα με τον αγωγό της ΕΥΔΑΠ.

Από την άλλη η αξιωματική αντιπολίτευση θα λάβει σοβαρά το ρόλο της, ή θα «βαράει παλαμάκια» όπως μέχρι τώρα έκανε, κατά δήλωση του αρχηγού της  Ν. Πτερούδη.


Ο Φ. Τζίτζης αν αρθρώσει ορθή και συνετή κριτική με προτάσεις, τότε μπορεί να αλλάξει πολλά στη δημοτική σκακιέρα…

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1:20 μ.μ.

    Ο λαλίστατος κύριος Πτερούδης,τι έχει να μας πει;Πραγματικά θέλουμε την άποψη του.Εκτός και εάν είναι απασχολημένος,μοιράζοντας μετάλλια στον ΝΟΑ και δεν μπορεί να ασχοληθεί με το θέμα.
    Αυτή πάλι η φάμπρικα με τα μετάλλια τι σου λέει;Κάθε τόσο εφευρίσκουν και ένα γεγονός για να μοιράσουν μετάλλια.Μόνο και μόνο να βρίσκονται στην επικαιρότητα,να ακούγονται βρε παιδί μου. Bέβαια ο μπάρμπα Νίκος έχεικιάλλες ασχολίες να παίζει χαρτιά με τον πιτσαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12:00 μ.μ.

      Η εικονα του νησιού μιλάει από μόνη της. Δεν χρειάζονται λόγια και κουραστικές περιγραφές, μια βόλτα στην Αίγινα σε πείθει ότι βρίσκεσαι σε τριτοκοσμική πόλη. Η κατάντια του νησιού είναι απερίγραπτη. Τι να μας πουν οι καημένοι δημοτικοί άρχοντες, μόνο οργή προκαλούν προσπαθώντας να παρουσιάσουν το μαύρο για άσπρο. Αντί να κρυφτούν για να μη τους πάρουμε με τις πέτρες,έχουν το θράσος και κάνουν απολογισμούς. Αντί να φύγουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, θέλουν να μας πείσουν ότι κάνουν έργο. Το μόνο έργο που κατορθώσατε "κύριοι",είναι να γίνουμε ρεντίκολο για τα χάλια μας.Το πρόβλημα είναι ότι μαζί με τα σκουπίδια,δεν πήρανε και εσάς.Μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12:09 π.μ.

    Σήμερα ο Φίλιππας ήταν καταιγιστικός. Με σοβαρό πολιτικό λόγο άσκησε την κριτική που έπρεπε κι όχι σαν τον παππού που έλεγε και δεν έλεγε. Επιπλέον έσκισε και το Νταβά που το κατέβασε το βρακί και τον έκανε να βγάζει καπνούς. Άντε μάγκα μου τράβα να κάνεις μήνυση στο Φίλιππα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6:39 π.μ.

    Με λίγες γραμμές
    Προσπάθησε ο Δήμαρχος να παρουσιάσει έργα αλλά τα πεπραγμένα της χρονιάς τον διαψεύδουν.
    Ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης κ.Πτερούδης προσπάθησε μετά από παρέλευση 3 χρόνων να κάνει αντιπολίτευση δείχνοντας ότι τα περισσότερα έργα που έχον χαραχθεί οφείλονται στην δική τους τετραετία για την οποία έχει αποφανθεί ο λαός της Αίγινας με την ψήφο του.
    Ο Φίλιππος Τζίτζης ήταν δυνατός πολιτικά αλλά τα θέματα τα είχε κάνει αχταρμά.
    Ο Αντώνης Ντελής με ήπιους τόνους προσπάθησε να υπενθυμίσει ότι έχει κάνει προτάσεις στα δημοτικά συμβούλια που δεν έγιναν αποδεκτές.
    Ο Αντιδήμαρχος ύδρευσης μετά δυσκολίας διάβασε το σημείωμα που του είχαν γράψει.
    Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δέδες μίλησε για τα οικονομικά του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11:57 π.μ.

    ο καλυτερος ολων ηταν ο γκοτσης ε συγμωμη ο ακρατητος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2:13 μ.μ.

    Παρακολούθησα την ειδική συνεδρίαση για τον απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησης του Δημοτικού Συμβουλίου, το συμπέρασμά μου είναι ότι, ο μόνος που διασώθηκε από την παράταξη Μούρτζη για το έργο που ήταν και είναι εντεταλμένος ήταν ο Βαγγέλης ο Δέδες, όλοι οι υπόλοιποι που έλαβαν τον λόγο, η ομιλία τους στην ουσία ήταν ένα μεγάλο τίποτα, με ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ η ομιλία του αντιδημάρχου ύδρευσης, ο άνθρωπος αν και διάβαζε το κείμενο που ήταν στην κυριολεξία πέντε (5) γραμμές φαινόταν ότι έκανε μεγάλη προσπάθεια, με διακοπές στην μέση της πρότασης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της έννοιας που ήθελε να πει, με κομπιάσματα στην εκφώνηση μιας και μόνης λέξης κλπ Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος είναι τοποθετημένος από τον Δήμαρχο σε ένα από τα πιο νευραλγικά και πλέον δύσκολα αντικείμενα του Δήμου. Εύγε Δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10:17 μ.μ.

    Για κάτι κυβικά νερά 900.000 κυβικά που λείπανε, για κάτι υδρόμετρα που μετράγανε μαϊμού και χαθήκανε, για κάτι 700 χιλιάρικα που πήγανε κανείς δεν ξέρει πού, και άλλα 2,2 εκατομμυριάκια που αγνοείται η τύχη τους, για ένα χεζούβιο που πλημμύρισε με σκατό τρεις φορές την παραλία, για κάτι μελέτες με πολλά λουλά που ποτέ δεν έγιναν έργα, για ένα γήπεδο και μία παραλία που φτιάχτηκαν παράνομα, αν δεν κάνουμε λάθος, και για κάτι δανειάκια που ιδρώνει τώρα να ξεπληρώσει ο κ. Δέδες, γιατί άραγε; Δε μας μίλησε για αυτά ο Φτερουδάτος. Αλλά ούτε και ο κ. Μούρτζης. Γιατί αυτή η συγκάλυψη; Αυτά τα πλερώνουμε όλοι εμείς οι...προύχοντες τα κορόιδα δηλαδή κύριε Δήμαρχέ μας. Γιατί ποτέ και κανείς δεν τους έβγαλε στη σέντρα, για να έχουν τώρα πάλι το θράσος να μιλάνε; Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Και γιατί εγώ να σας έχω εμπιστοσύνη και να μη λέω ότι είσαστε όλοι ίδιοι; Ας μας απαντήσει κάποιος...έντιμος, αν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10:20 μ.μ.

    μητσο ο νταβας δεν ειναι παρανομος μητσο;με τοσες καταγγελιες για τη μονη;γιατι κανεις τα στραβα ματια;πολεοδομια;τεχνικη υπηρεσια του δημου;εποπτρια υγειας;ακουτε;γιατι δεν τον ξηλωνεις μητσο; απο που σε κραταει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10:22 μ.μ.

    Ο Μητσος στη προηγούμενη του θητεία ειχε καταγγείλει τον νταβα σε όλες τις υπηρεσίες ... τωρα όχι μονο μούγγα στη στρούγγα αλλά και σε υψηλή θέση αμετακίνητος.... όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3:32 μ.μ.

    Τελικά ύστερα από 3 χρόνια διοίκησης Μούρτζη και της υπόλοιπης παρέας των Ντάλτον, ο μόνος που βάστηξε την αξιοπρέπειά του ήταν ο μικρός το δέμας Ντάουλας.
    Διαχώρισε τη θέση από τους αυλοκόλακες που τρέμουν για τη θέση τους και κάποιους εκκολαπτόμενους γλείφτες της μείζονος αντιπολίτευσης.
    Μπράβο Δημητράκη, μακρυά από τον Αντώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12:57 π.μ.

    Δήμαρχε εσυ που απαντάς σε όλα γιατί κανεις γαργάρα τις ερωτήσεις που σου κάνει συνέχεια κάποιος για την Μονή μήπως έχει δίκιο τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4:31 μ.μ.

    Δημοτική αρχή των εξωδίκων και των μηνύσεων. Έτσι θα μείνετε στην ιστορία (και πολύ σύντομα στο περιθώριο).
    Βέβαια μέσα σε όλα τα κακά που φέρατε στον τόπο, κάνατε και ένα καλό. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΛΟΤΣΗΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10:14 μ.μ.

    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαδαδαχαχαχ..ο υδρευσης δεν ξερει να διαβάζει μαγκία του βέβαια γιατι εχει λεφτά που μόνο με τζόκερ θα δω.ΔΥστηχως το μέγα πρόβλημα είναι η απουσία του κόσμου στη συνεδρίαση τελικά δεν βρέχει τους φτύνουν.
    Οι δημότες που πήραν το λόγο προσπάθησαν πολύ ,ο μεταλυτερος σε ηλικία με το πρασινο μπλουζάκι πολύ σοβαρά ερωτήματα απαντήσεις δεν πήρε πηρε το κατηγορω σε εισαγωγικα του αρχοντα.
    Επίσης πολύ θετικό είναι οτι οι περισοτεροι δημοτες που πηραν το λόγο ήταν νέοι κατα τη γνώμη μου με πολλά λάθη αλλά έτσι είναι το πάθος της νεότητας ο του ΚΚΕ φοβερος αλλά δεν δυστηχώς
    Για τους άρχοντες δεν έχω να πω τίποτα ο μόνος χαμενος το aeginaportal που δεν πουλάει τα πλάνα να χεστουμε στα γέλια παγκοσμίως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10:16 μ.μ.

    Μετα λύπης μου στον απολογισμό άκουσα τον φτερωτό να λέει τα ίδια και τα ίδια χαλαρά και πολυ light ενώ με τόσα που εχει κάνει ο Μητσος και η παρέα του θα έπρεπε να τους χτυπήσει σαν χταπόδι.. τωρα τι να υποθέσω? Δεν ηθελε, δεν μπορούσε, τον κρατάνε δέσμιο, γέρασε, εχει κάνει συμφωνίες για την επόμενη ημέρα... πάντως ως ψηφοφόρος του Κουκούλη απογοητεύτηκα πλήρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος1:45 μ.μ.

    Όπως φαίνεται ο επόμενος για την εξέδρα (μετά τον Αντ/χο Ποιότητας Ζωής) θα είναι ο Αντ/χος Ύδρευσης. Καθαρίζει σιγά σιγά ο Δήμαρχος την ομάδα ώστε να αποδοθεί πεντακάθαρη στο επόμενο υποψήφιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11:01 π.μ.

    Βουίζει το νησί για τις παρανομίες που βγάζουν μάτια .Μονή παράνομη λειτουργία μονάδας σκυροδέματος λειτουργία επιχειρήσεων χωρίς άδεια και στις οποίες εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα αιρετοί της διοίκησης και ο Πτερωτος αποφάσισε να κάνει αντιπολιτευση από το τσίγκινο περίπτερο Βλέπει το δεντράκι και δεν βλέπει ολόκληρο δάσος παρανομιών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή