Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Σωφεράτζα...



Κρίθηκε απαραίτητος ο διορισμός του μπάρμπα Φώτη, λόγω των νομικών του γνώσεων. Και ενόψει των πραξικοπηματικών αλχημειών που ετοιμάζει ο Μαδουροαλέξης σε Σύνταγμα και Δικαιοσύνη.


Φαίνεται ότι η στήριξη που παρείχε με κάθε ευκαιρία τα τελευταία χρόνια στην κυβέρνηση, έστω και αργά, δικαιώθηκε. Απλώς ο πρωθυπουργός περίμενε να βρεθεί η κατάλληλη θέση για να αξιοποιηθεί ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.



Και αν για την Βασιλική Θάνου η αλλαγή δεν φαίνεται να είναι μεγάλη, δεδομένου ότι και ως πρόεδρος του Αρείου Πάγου πάλι ως νομικό γραφείο του Πρωθυπουργού λειτουργούσε, για τον εκπρόσωπο της Αριστεράς της Ευθύνης, η νέα του θέση στο επιτελείο του νομικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά.


Εξάλλου ο Φώτης Κουβέλης ήταν εκείνος που πρόσφατα, ενεργώντας επικουρικά, σαν άτυπος σύμβουλος του Πρωθυπουργού εξέδωσε με δική του πρωτοβουλία γνωμοδότηση σχετικά με τις επαφές του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θεσμικό θέμα.


Πλέον, σαν συνεργάτης της Βασιλικής Θάνου θα μπορεί αυτές τις γνωμοδοτήσεις να τις υποβάλλει θεσμικά από τη θέση του οδηγού, όπως έκανε και ο Μόργκαν Φρήμαν στην ταινία «Ο οδηγός της κυρίας Νταίζυ».   



(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αλλά πόσο απέχει η σάτυρα, από την πραγματικότητα της εποχής ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ…;;;; Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1:50 π.μ.

    ΤΟ ΛΑΥΡΑΚΙ
    Στ΄αλήθεια παιδευτήκαμε
    να πιάσουμε στο δίχτυ
    λαυράκι τόσο σπάνιο
    σαν το φαρμακοτρίφτη

    Αυτόν τον Αγιο άνθρωπο
    φείδι αν τον τσιμπήσει
    αντι για αυτόν στα σίγουρα
    το φείδι θα ψοφίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1:54 π.μ.

    Σήμερα για μια ακομα καλοκαιρινή ημερα δεν είχαμε νερό. Φανταστείτε να έρθει και ο αγωγός της ΕΥΔΑΠ και να μην έχουμε νερό γιατί θα σπάει συνέχεια η σωλήνα του παλιού δικτύου που είναι σάπια και ακατάλληλη. Αλλά αφού τόσα χρόνια δεν την αντικατάτέστησαν και δεν έβαλαν βάνες για να μην κόβουνε το νερό από τη δεξαμενή περιμένουμε να τα κάνει τώρα ο Νταβάς; προς Θεού δεν έχουμε τέτοιες απαιτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11:25 π.μ.

    Σωστά ή όχι το ΣΔΟΕ είναι κάθε μέρα εδώ και ελέγχει τα μαγαζιά. Μόνο σε δυο μαγαζια δε θα πατήσουνε το πόδι τους, ένα στη παραλία και σε μια ταβέρνα στην Αγία Μαρίνα. Άμα έχεις κολλητιλίκια με την κυβέρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10:51 μ.μ.

    Δεν υπάρχει αντίλογος για το χάλι του νησιού σήμερα. Η μόνη περίοδος που ήταν τα ίδια ή μπορεί και χειρότερα ήταν πάλι την εποχή της περασμένης δημαρχίας Μούρτζη. Πόσο χοντρόπετσος, για να μην πω τίποτα άλλο , πρέπει να είναι ο Πρώτος Δημότης του νησιού, για να περπατάει καμαρωτός ανάμεσα από τόνους σκουπιδιών και να χαμογελάει με αυταρέσκεια για το έργο του; Να πέφτει στα άπειρα χαντάκια των δρόμων, ο Θεός να τους κάνει, και να συνεχίζει απτόητος. Να βρέχει καταγγελίες για λαμογιές, ύποπτες αναθέσεις, παρανομίες, ολιγορίες, εισαγγελικές κλήσεις και εκείνος να σφυρίζει αδιάφορα.
    Στη θέση του κάθε άνθρωπος με στοιχειώδη νου, τουλάχιστον θα κρυβόταν, μήπως του έρθει καμμιά ξώφαλτση ντομάτα. Αφού τον κοιτάμε ακόμα αδιάφορα, καλά να μας κάνει και αυτός και η συμμορία του. Η αντιπολίτευση άραγε υπάρχει ή έχει παραδώσει τα όπλα αμαχητή; Ρητορικό το ερώτημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12:51 μ.μ.

    Ντροπή και μόνο ντροπή!
    Οι επισκέπτες του νησιού φεύγουν αηδιασμένοι.Σκουπιδια παντού.Πολυωρες διακοπές νερού.Δημος πουθενά .Ψαχνεις τους υπεύθυνους και είναι στις επιχειρήσεις τους και δεν απαντούν στα τηλέφωνα.Απιστευτο χάος στην κυκλοφορία .Αστυνομια πουθενά.Ζητας τον Διοικητή είναι με άδεια.Ιουλιο μήνα με άδεια αναρωτιέσαι.Ζητας τον υποδιοικητή τον έχουν στείλει να παραθερίσει στον Γάλατα γιατί λέει ενόχλησε τα συμφέροντα.Ποιος είναι διοικητής ρωταω.Ο γραμματέας μου λένε.Μα ο γραμματέας διοικητής και το μισό προσωπικό σε άδεια.Τι προγραμματισμός είναι αυτός αναρωτιέμαι και πως να μην γίνεται μπάχαλο με σταματημένα αυτοκίνητα όπου θέλουν με μηχανάκια να διασχίζουν την κεντρική λεωφόρο με ταχύτητες αγώνων και ο κόσμος να τρέχει πανικόβλητος.Ολοι να κάνουν άγρα ανενόχλητοι είτε για ενοικιαζόμενα είτε για τα παραλιακά μαγαζιά.Το λιμεναρχειο μόνο έχει λίγη τάξη και αυτή στο μέσα μέρος του λιμανιού προς τις προβλήτες.Στο υπόλοιπο λιμάνι σταματημένα αυτοκίνητα παντού και ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σαν να είναι μαγαζιά τους.Κριμα αντί να ειμαστε η Μύκονος του Σαρωνικού ειμαστε η Ψυττάλεια .Και όλα αυτά γιατί οι ανευθυνότητα των κρατούντων μας έχει καταντήσει έτσι.Ας προσέχαμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12:52 μ.μ.

    H ΑΛΛΗ ΑΙΓΙΝΑ
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΖΙΤΖΗΣ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΣ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΡΝΑΡΑΚΗΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΑΟΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΔΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΛΑΒΑΙΝΑΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΖΙΤΖΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΙΓΙΝΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΙΓΙΝΑ

    ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΙΓΙΝΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή