Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Που πας ρε Καραμήτρο…



«Δεν θα κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος, θα δώσουμε ξεκάθαρη στήριξη σε υποψηφίους στις αυτοδιοικητικές εκλογές» διεμήνυε σε «γαλάζιο» πηγαδάκι ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας   Λευτέρης Αυγενάκης.

Η δήλωση αυτή έχει βάλει φωτιά στα τόπια, ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2019.

Στο νησί υπάρχει άτομο που ενδιαφέρεται για την δημαρχία και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να εξασφαλίσει το πολυπόθητο χρίσμα από τη ΝΔ.  Κάθε τρεις και λίγο πάει στην Πειραιώς… όμως «τρώει  πόρτα» και τον «κόβουν» συνέχεια,  λόγο πολλαπλής ανεπάρκειας…


Μέχρι το ΄19 έχουμε να δούμε πολλά και να γελάσουμε.

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4:04 μ.μ.

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο κ. ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΗΣ.
    Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤ/ΧΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.
    ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ (ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ) ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4:06 μ.μ.

    Το βράδυ που κλείνει η παραλία να δεις το τι γίνετε. Στους πεζόδρομους δεν μπορείς να περάσεις από τα μηχανάκια και τα τραπεζοκαθίσματα των εστιατορίων και μπαρ. Τέλος εάν ξεκινήσεις από το ακρογιάλι μέχρι και τα ταξί η μουσική παιδεία μας εμπλουτίζεται από όλα τα είδη του μουσικού ρεπερτορίου.Το κερασάκι στην τούρτα είναι όταν έχει κοινωνική εκδήλωση στο ΝΟΑ. Η ένταση της μουσικής θα πρέπει να φτάνει μέχρι το Κέντρο Υγείας. Κατά τα άλλα ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε και ημερίδα για την οικονομική ανάπτυξη της Αίγινας. ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6:22 μ.μ.

    Δεν φταίει ο καταγγέλων για το μάζεμα των σκουπιδιών, τα αυτοκίνητα είναι εκτός λειτουργίας λόγω βλαβών και οι υπεύθηνοι βρήκαν την ευκαιρία να τα ρίξουν στον καταγγέλων. Τα χάλια σας τα μαύρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8:11 μ.μ.

    Για να ειμαστε δίκαιοι, ο αντιδήμαρχος καθαριότητος προσπαθεί , αλλα τι να κάνει ο άνθρωπος οταν το πρωι κάνει γυαλί τους χώρους γύρω απο τους κάδους και μετα απο μικρό χρονικό διάστημα μερικά γαϊδούρια πετούν τα σκουπίδια τους έξω απο τους κάδους. Περνά απο την σκέψη μου μήπως αυτά τα γαϊδούρια το κάνουν επίτηδες (αναφέρομαι στους κάδους της Φανερωμένη και στους κάδους μετα το Κ Υγείας )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8:13 μ.μ.

    Άντε να ξεβρωμίζουμε λέμεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9:50 μ.μ.

    ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΡΤΑ ΦΕΡΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΤΕΡΟΥΔΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9:53 μ.μ.

    Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017
    Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ,Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

    Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο Αμαρουσίου παίχτηκε μια ακόμη σκηνή από το έργο ομηρίας των εργαζόμενων συμβασιούχων του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και του συνόλου εργαζομένων συμβασιούχων στους δήμους όλης της χώρας.
    Στο έργο αυτό, το σενάριο γράφει η υποταγμένη στους δανειστές εταίρους κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σκηνοθέτης είναι ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και παραγωγός οι δανειστές, που ζητούν την αποδόμηση κάθε κοινωνικής δομής με σκοπό την άνευ όρων παράδοση στα ιδιωτικά συμφέροντα. Τραγικός συμπρωταγωνιστής ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.
    Χθες, λοιπόν, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κύριος Πατούλης έκανε μια επίθεση εναντίον του κατοχικού υπουργού Πάνου Σκουρλέτη και ταυτόχρονα μια επίθεση ευχολογίων και φιλίας στους δοκιμαζόμενους εργαζόμενους.
    Απορία αποτελεί και η παθητική στάση της αντιπολίτευσης του Δήμου απέναντι στους εργαζόμενους, μιας και εκτός από φιλικά χτυπήματα στην πλάτη δεν πήραν τίποτε άλλο.
    Ξέχασε, λοιπόν, ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ να πει στους εργαζόμενους το κείμενο συμφωνίας με τον κύριο Φούχτελ (Γερμανό ύπατο για τους ελληνικούς δήμους, στα πλαίσια της 6ης Ελληνογερμανικής συνέλευσης του Ναυπλίου. Εκεί συμφώνησε τη διαχείριση και αποκομιδή των απορριμμάτων να παραχωρήσει σε ιδιώτες, το οποίο σημαίνει απολύσεις των ήδη δοκιμαζόμενων εργαζομένων συμβασιούχων.
    Η ελληνογερμανική συνεργασία είναι συνέπεια και δεσμεύσεις, που απορρέουν από τη μυστική συμφωνία Παπανδρέου – Μέρκελ που δεν πέρασε από τη Βουλή.
    Τέτοιοι ψευτοθεσμοί, όπως η «Ελληνογερμανική Συνέλευση», προέρχονται από το «Σύμφωνο Ελληνογερμανικής Συνεργασίας» (ή Ελληνογερμανική Εταιρική Σχέση), που υπέγραψαν ο Γιώργος Παπανδρέου και η Άνγκελα Μέρκελ τον Μάιο του 2010, την εποχή του πρώτου μνημονίου. Συμφωνία «αποικιακού τύπου», χωρίς θεσμικό προηγούμενο, δυνάμει της οποίας ορίσθηκε ο Φούχτελ «υφυπουργός επί ελληνικών θεμάτων»!
    Στόχος του «Συμφώνου της Ελληνογερμανικής Συνεργασίας» είναι μεταξύ άλλων να ελέγξει η γερμανική κυβέρνηση μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας, όπως η διαχείριση απορριμμάτων μέσω της παροχής τεχνογνωσίας και παραχώρησή της σε ιδιώτες, το οποίο σημαίνει απολύσεις εργαζομένων συμβασιούχων.
    Δυστυχώς, επιβεβαιώνονται οι φόβοι μας για τις βλέψεις όλων όσοι τόσο καιρό προωθούσαν τη δήθεν «ελληνογερμανική φιλία» και διοργάνωναν φιέστες με τον κ. Φούχτελ. Ποιος τους πιστεύει πια, όταν διατείνονται ότι θα υπερασπιστούν τους πολίτες, τις δημόσιες δομές, τα κοινωνικά αγαθά και, κυρίως, την ανεξαρτησία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης;
    ΕΠΑΜ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ -ΠΕΥΚΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ
    πηγή http://enypografa.gr/?p=150613

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11:44 μ.μ.

    ο επομενος δημαρχος θα ειναι επιλογη της ψαραγορας και θα καθαρισει σαν αυγο όλους τους αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12:43 π.μ.

    Ο επόμενος δήμαρχος, αντιδήμαρχοι για να μη πω και σύμβουλοι θα έχουν την έγκριση του εισαγγελέα. Οι σημερινοί μέχρι και χειροπέδες θα φορέσουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1:50 μ.μ.

    Δεν ξέρω τι γίνεται με τα σκουπίδια αλλά σε πολλούς δρόμους ειδικά παραλιακά η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη για τους οδηγούς σε 2.3 μέρες θα φτάνουν στη μέση του δρόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7:19 μ.μ.

    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ. ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, Η ΑΙΓΙΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10:09 μ.μ.

    Ο Τσατήρης είναι μια καλή πρόταση, αν μάλιστα όπως λένε έχει πάρει και το δαχτυλίδι από το Μούρτζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1:02 μ.μ.

    Ποια αντιπολιτευση?Ολοι ένας αχταρμάς έχουν γίνει.Δεν πας στα δημοτικά συμβούλια να δεις αντιπολίτευση.Πηγαινω μόνο για να δω ποιοί με ποιους και σε ποιο θέμα τα έχουν κάνει πλακάκια Ασύληπτες συμμαχίες αρκεί να εξυπηρετηθούν οι δικοί τους και μετά άμεση ανταπόδοση.Καταστηματα που οι άδειες έπρεπε να έχουν αφαιρεθεί εδώ και μήνες λειτουργούν γιατί όποτε έρχεται το θέμα δεν υπάρχει απαρτία.Αλλα που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις δεν παίρνουν άδεια γιατί δεν έχουν θείο στην Κορωνη.Γκρεμιζουν με συνοπτικές διαδικασίες την μια πέργκολα και αφήνουν όλες τις άλλες.Λειτουργει επιχείρηση με 35 πολεοδομικές παραβάσεις και δεν αφαιρούν την άδεια που έχει λήξει ούτε σφραγίζουν το κατάστημα.Βεβαιωνονται παραβάσεις υγιεινομικου ενδιαφέροντος και μετατροπή των όρων λειτουργίας καταστημάτων αλλά οι μηνύσεις και πρόταση αφαίρεσης της άδειας δεν φθάνει ποτέ στο Δημοτικό συμβούλιο.Ο ένας κρατάει τον άλλον και όλοι μαζί κρατιούνται μεταξύ τους.Κανεις δεν κάνει αντιπολίτευση στην διοίκηση αφού κάνουν τις δουλίτσες Έρημη Αίγινα τι σου ´μελε να πάθεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4:03 μ.μ.

    Δήμαρχε το Μεσαγρό δε τον εχεις καθαρίσει ακόμα, οπου μαζέψατε τα μισα είναι κάτω και έχετε αφήσει και τα παλιοστρώματα της Τζούλιας Παπαδημητρίου που το ζώο το όρθιο πέταξε τα παλια του γ@@@τρωνα της και μας τα έχει πεσκέσι εεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή