Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Αντιπολίτευση εκ των έσω…



Οι  επόμενες μέρες  θα κυλήσουν στη σκιά των φανερών και υπόγειων διεργασιών, ενώπιον  των δημαιρεσιών,  που επίκεινται βάση των διατάξεων του Καλλικρατικού  Νόμου, στους κόλπους της παρούσας δημοτικής αρχής.

Ο Νόμος 3852/10 προβλέπει ότι στο μέσο της (πεναετούς) θητείας  ορίζονται και ψηφίζονται νέες συνθέσεις στα νομικά πρόσωπα (ΝΠΔΔ) του δήμου, νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και νέοι αντιδήμαρχοι.

Εδώ αρχίζουν τα όργανα…

Πύρινες δηλώσεις και «προειδοποιήσεις» στελεχών ότι δεν εγκαταλείπουν τις θέσεις τους, «καταγγελίες» για «ρουφιάνους και αχάριστους», άλλοι πάλι επιδιώκουν κατάληψη θέσεων «εξ εφόδου»  και άλλα πολλά ευτράπελα…

Το  σίγουρο είναι πως μόνο τρεις θέσεις θα παραμείνουν ακλόνητες, λόγο ουσιαστικού έργου, οι υπόλοιπες στη λοτταρία…

Κάποιοι επίδοξοι αξιώνουν και επιδιώκουν κάθε είδους συμμαχίες με τη νυν αντιπολίτευση, προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες τους.


Η ουσία είναι, πως όταν λήξει το πανηγύρι , θα αρχίσει η άσκηση  αντιπολίτευσης  και αυτή θα γίνεται από τους δυσαρεστημένους, αποδιωγμένους, ή όσους έμειναν εκτός του Νυμφώνος και αυτή είθισται να είναι η πιο σκληρή…!!!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10:15 μ.μ.

    Μια μαντινάδα θα σας πω
    να'ναι του περιτρόπου
    το χέσε, φάε,
    κλάσε , πιές
    να η ζωή τ'ανθρώπου

    Αφιερομένο στους δημοτικούς μας άρχοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11:45 μ.μ.

      Το ποιοί θα πάρουν η δε θα πάρουν θέσεις είναι αδιάφορο, έτσι και αλλιώς αξιώματα εσωτερικής κατανάλωσης είναι μπας και όλα αυτά τα λαμόγια τεμπέληδες χαραμοφάηδες κλέφτες ψήφων και δημόσιου χρήματος λέμε τώρα, νομίσουν πως έχουν αξία. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΚΑΝΗ. Κάτι για την Αίγινα και για μας δεν κάνουν. Φελλοί και σκατάδες είναι.

      Διαγραφή