Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Δόλιοι και υπαίτιοι





Οι Συριζαίοι έχουν παραδεχθεί ότι γνώριζαν πως με το δημοψήφισμα η χώρα θα πήγαινε στα capital controls.

Στο Ποινικό Δίκαιο ο άμεσος δόλος Α’ βαθμού σημαίνει επιδίωξη και αποτελεί την πιο βαριά μορφή υπαιτιότητας.

Έχουν λοιπόν τεράστια ευθύνη, όπως τεράστια είναι και η ευθύνη γιατί γνώριζαν που μας οδηγούσαν,  γιατί πέρασε ένας και πλέον χρόνος και οι περιορισμοί δεν έχουν αρθεί εξαιτίας των λαθών του Τσίπρα και της παρέας του.

Πρόκειται ξεκάθαρα για εσχάτη προδοσία. Αντίστοιχη με αυτή των Απριλιανών.

Με αφορμή αυτές τις ομολογίες των στελεχών της Κυβέρνησης Κεντρική Επιτροπής και Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τύπωμα δραχμής, Grexit και το δόλιο διασυρμό της Ελλάδας και τον πολιτών της σε οικονομικό αφανισμό, Δικαστές έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες, υπό άκρα μυστικότητα, έρευνα για τις ευθύνες εκείνων που οδήγησαν τη χώρα στα capital controls.

Κάποιοι ακόμη και σήμερα λένε ότι οι πολιτικές επιλογές δεν μπορεί να ποινικοποιούνται. Ίσως να έχουν και δίκιο, όμως, τι γίνεται όταν ο «δράστης» του εγκλήματος έχει ομολογήσει ότι ήξερε πως αυτά που κάνει οδηγούν σε κακό τέλος;

Η Ελλάδα, αν θέλει να πάει μπροστά πρέπει ένδικα, να κλείσει τους λογαριασμούς της με το παρελθόν και όσους δημιούργησαν τις μαύρες μέρες.
.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11:32 μ.μ.

    Πράματα και θάματα χθές στο δημοτικό συμβούλιο. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και ποιότητας ζωής που μοστράρεται και για υποψήφιος και ήταν εισηγητής για το πρόγραμμα, ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ πριν την ψηφοφορία. Όσο για την ψηφοφορία ο πρόεδρος του ΔΣ στους 11 παρόντες μέτρησε 13 ναι και ένα όχι. Καμαρώστε τζερεμέδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή