Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Ένα μάτσο παρτάλια…




Ψεύτες, υποκριτές, αποτυχημένοι καταληψίες , αρνητές της έννοιας της Πατρίδας και όλων των ιερών και οσίων σημαίνει αυτή. 

Εξαθλιώνουν το λαό κόβοντας μισθούς, συντάξεις συνεχώς, διαλύουν εκπαίδευση, υγεία, άμυνα.

Δέρνουν και ψεκάζουν με χημικά γέροντες, αγνοούν  επιδεικτικά καρκινοπαθείς και ΑΜΕΑ. 

Γεμίζουν τη χώρα μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Παραχωρούν τις εθνικές γαίες για 99 χρόνια στους ξένους. Μετατρέπουν τη χώρα σε Βενεζουέλα.

Εξευτελίζουν θεσμούς εξαπατούν λαό και το μόνο με το οποίο ασχολούνται σοβαρά είναι πως θα συντηρήσουν το αφήγημα της δήθεν Αριστεράς και πως θα παραμείνουν στην εξουσία.

Κερασάκι στην τούρτα το 4ο Μνημόνιο για το οποίο ήδη προετοιμάζουν την κοινή γνώμη να το «κατεβάσει αμάσητο»  ως αναγκαίο κακό , μέσω ενός «στημένου» σκηνικού ρήξης με  τους δανειστές.  

Πολιτικά  κνώδαλα, επαγγελματίες άεργοι προοδευτικοί, αυτοακυρώνουν τα κενά συνθήματα  του κάλπικου συνεδρίου τους με την αντιλαϊκή, αντεθνική, αντιδημοκρατική  ανερμάτιστη πολιτική τους.

Ανύπαρκτη κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία  με κανόνες τρομοκρατίας και διαπλοκής, ανάπτυξη μόνο για τις τσέπες της νέας αριστερής ολιγαρχίας.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4:37 μ.μ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σε εξέλιξη παρασκηνιακές διεργασίες για την εξεύρεση ενός προσώπου που θα μπορεί να λάβει ένα ικανοποιητικό ποσοστό από τους συνέδρους, ώστε να μην εκλεγεί ο κ. Τσίπρας με «ποσοστά Τσαουσέσκου», όπως λένε χαρακτηριστικά πολλά από τα στελέχη της κίνησης.

    Η ομάδα των «53+» κατέθεσε το μεσημέρι της Παρασκευής κείμενο με έντονες διαφωνίες για την πολιτική της ηγεσίας και ιδίως για το άνοιγμα στους πρώην Πασόκους. Μεταξύ άλλων, δηλώνουν ότι είναι αντίθετοι με τις προσχωρήσεις προσώπων και τις Πασοκικές λογικές, ζητούν άμεση αποκατάσταση των αδικιών στους χαμηλοσυνταξιούχους, αντιτίθενται στη διάλυση των τάσεων και δηλώνουν ότι το Μνημόνιο που υπογράφηκε πέρσι από την κυβέρνηση απέχει έτη φωτός από ένα αριστερό πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4:39 μ.μ.

    Ευτυχώς το χθεσινό πραξικόπημα του Παππά στα κανάλια απέτυχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12:35 π.μ.

    Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με το Τσίπρα αρχηγό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12:56 π.μ.

    Η κυρά Τασία η σταφιδιάρα μίλησε στο Συνέδριο των διορισμένων και τι είπε, έδωσε οδηγίες για τη συνέχιση του ξηλώματος της Ελλάδας : αι να μένουν εκτός ο Νίκος Φίλης, για να γίνει το χατήρι της Εκκλησίας, ο Ανδρέας Ξανθός που παλεύει για την Υγεία και ο Πάνος Σκουρλέτης που δίνει την μάχη ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις» καταλήγοντας: «Πρέπει όλοι μαζί να φέρουμε εις πέρας το έργο μαςαι να μένουν εκτός ο Νίκος Φίλης, για να γίνει το χατήρι της Εκκλησίας, ο Ανδρέας Ξανθός που παλεύει για την Υγεία και ο Πάνος Σκουρλέτης που δίνει την μάχη ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις» καταλήγοντας: "Πρέπει όλοι μαζί να φέρουμε εις πέρας το έργο μας"


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8:45 π.μ.

      Μετά από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που όπως μας πληροφόρησε το ΑΠΕ είχε παγκόσμιο ενδιαφέρον, επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει διολισθήσει στα πολύ επικίνδυνα μονοπάτια της Βενεζουέλας, της Κορέας και του πάλαι ποτέ ανύπαρκτου σοσιαλισμού.

      Διαγραφή