Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Τα φράγκα…και τα ντουλά δε θα κάνουν την διαφορά…




Το δίδυμο Ανδρέα Παπαμιμίκου-Απόστολου Τζιτζικώστα… έβγαλε στη σέντρα ο Γιώργος Κύρτσος, σχολιάζοντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τα ευρήματα μέτρησης που… σκόρπισε χαμόγελα, καθώς εμφάνιζε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας να προηγείται στη μάχη για την ηγεσία της ΝΔ

Ο Γιώργος Κύρτσος δεν έκρυψε την… απορία του για το κατά πόσο είναι έγκυρα τα ευρήματα της μέτρησης αυτής, μιας και αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρεία ήταν η μόνη που, σε αντίθεση με όλες τις άλλες, έδινε τον Απόστολο Τζιτζικώστα πολύ ψηλά, και πριν από το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου. Τη στιγμή που σε όλες τις άλλες δημοσκοπήσεις, όλων των άλλων εταιρειών, ο Περιφερειάρχης εμφανιζόταν να χάνει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη 2η θέση, πολύ πίσω από τον πρώτο Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι οπαδοί της ΝΔ αποθεώνουν τον Τζιτζικώστα, μετά το φιάσκο του Παπαμιμίκου και των συνεργατών του”, σχολίασε με νόημα ο Γιώργος Κύρτσος. Η αποστροφή του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας έχει ως αφετηρία τον ρόλο που κατηγορείται ότι έπαιξε υπέρ του Απόστολου Τζιτζικώστα ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, με το στενό επιτελείο του να έχει μετακομίσει στον Περιφερειάρχη και να αποτελεί το στενό εκλογικό επιτελείο του Απόστολου Τζιτζικώστα, την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης… χρεώνει στον Ανδρέα Παπαμιμίκο ρόλο… campaign manager, του Απόστολου Τζιτζικώστα.





Παράλληλα, ο Γιώργος Κύρτσος εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν είναι σε θέση να ηγηθεί της Νέας Δημοκρατίας, λόγω του κενού περιεχομένου λόγου που έχει αρθρώσει, και της αδυναμίας του να δώσει ηγετικά δείγματα γραφής.

Και πέραν των όσων δήλωσε ο Γ. Κύρτσος όλοι γνωρίζουμε ότι και εδώ στο νησί «μεγαλοπαράγοντες» και λούμπεν άτομα μοιράζουν 50ρικα υπέρ του Τζιτζιφιόγκου, ενώ παράλληλα πουλάνε εκδούλευση σε τοπικό βουλευτή και ενώ κάνουν τα ρουφέτια τους μέσω  αυτού , τα παρουσιάζουν ως δικά τους , ενώ εκείνος αφελώς νομίζει πως έτσι θα έχει τη στηριξή τους την ώρα των εθνικών εκλογών. Δίκωλα κανάτια…δύσκολες υποθέσεις, με πολύ «αλίμονο»…  Έτσι κάποιοι νομίζουν ότι κάνουν πολιτική…!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου