Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Τούρκοι κατέρριψαν το Mirage-2000-5. Ήρωας ο Γιώργος Μπαλταδώρος...



Άλλος ένας νεκρός  Έλληνας  πιλότος  που υπερασπιζόταν την Πατρίδα, θύμα των τουρκικών  AMRAAM-120 και της ελληνικής απερισκεψίας του ακομβίωτου στρατάρχη Πάνου και του ανθέλληνα και άθεου Αλέξη που παίζουν με τα εθνικά θέματα…

Άγιες τούτες οι μέρες και σύμφωνα με την παράδοση της Εκκλησίας όλοι όσοι «κοιμούνται εν Χριστώ»  μεταβαίνουν κατ’ ευθείαν στον Παράδεισο.

Ο Γιώργος Μπαλταδώρος είναι ο  νέος νεκρός ήρωας της Πολεμικής μας Αεροπορίας που έπεσε για την Πατρίδα και η ψυχή του αγιάστηκε.

Η ειδησεογραφία αναφέρει ότι μετά τον εντοπισμό του πιλότου του Mirage-2000 - κατά δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου - νεκρό, όλοι προσπαθούν να δώσουν μια πρώτη λογική απάντηση για την πτώση του αεροσκάφους.

Αν η πτώση είχε γίνει κατά τη διάρκεια της αποστολής του αεροσκάφους πολλά λογικά ενδεχόμενα θα μπορούσαν να συζητηθούν ήδη. Όμως ότι έγινε, έγινε κατά τη διάρκεια της επιστροφής του ζεύγους των δύο Mirage- 2000-5 στη Σκύρο.

Ο δεύτερος πιλότος του ζευγαριού των Mirage 2000-5 προσγειώθηκε πριν από λίγο στη Σκύρο. Οι πληροφορίες λένε ότι ανέφερε πως έχασε το “ζευγάρι” του τελείως ξαφνικά. Δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για αναφορά βλάβης ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος. Αυτό κάνει ακόμη πιο ανεξήγητο το συμβάν.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι το Mirage- 2000-5 πετούσε σε ύψος μεταξύ 6 και 7.000 ποδών. Οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές. Κι αυτά τα δεδομένα περιπλέκουν ακόμη περισσότερο τη κατάσταση.

Δεν είναι το πρώτο ανεξήγητο αεροπορικό συμβάν. Ωστόσο λόγω του κλίματος που επικρατεί στα ελληνοτουρκικά όλος ο κόσμος έβαλε με το μυαλό του τα χειρότερα.

Οι Τούρκοι έσπευσαν μέσα σε λίγα λεπτά να ανακοινώσουν ότι δεν υπήρχε κανένα αεροσκάφος τους στη περιοχή της πτώσης…

Αυτή είναι η τυπική πλευρά. Η ουσία είναι ότι ο Γιώργος Μπαλτδώρος  χειριστής του Mirage-2000-5 καταρρίφθηκε από τουρκικό πύραυλο AMRAAM-120 , o οποίος έχει την δυνατότητα εγκλωβισμού και κατάρριψης στόχου πέραν του ορίζοντα.

Η «περίεργη» πτώση του Mirage,  9 μίλια πριν την προσγείωσή του το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Σκύρου, όπου το οποιοδήποτε αεροσκάφος δεν μπορεί να κάνει ελιγμούς διαφυγής , αλλά και ο πιλότος  να εκτιναχθεί , σε συνδυασμό με τις άμεσες «δηλώσεις αποποίησης ευθύνης»  από τους  τούρκους  και τα δακρύβρεχτα μηνύματα στο twitter από το «μάχιμο» Πάνο , αποδεικνύουν τα παραπάνω…

Τυχαίο δεν είναι ότι η κατάρριψη του αεροσκάφους μας  έγινε μια μέρα μετά την προσβολή από ελληνικά πυρά , τουρκικού ελικοπτέρου στο Καστελλόριζο …και κατά το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βέττα ήταν μαγκιά…

Μαγκιά είναι να χτυπάς χωρίς να μπορεί ο αντίπαλος να σε χτυπήσει… ο Μεταξάς ήξερε ποιος βύθισε την  «Έλλη» στην Τήνο τον Δεκαπενταύγουστο του 1940… τη μαγκιά όμως την έκανε την 28η Οκτωβρίου…

Τα συμπεράσματα δικά σας…

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9:53 μ.μ.

    Ντροπή! Μέσω twitter και χωρίς να αναφέρει το όνομά του ανακοίνωσε το θάνατο του πιλότου ο Καμμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9:56 μ.μ.

    Ο ακήρυχτος πόλεμος στο Αιγαίο: 125 ψυχές θρηνεί η ΠΑ από το 1990 ώς σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9:57 μ.μ.

    ΠΕΣ ΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΟ! ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΣΕ! Κουβέλης για τον θάνατο του σμηναγού Μπαλταδώρου: Δεν έχει σχέση με αναχαίτιση...έλεος με τους Συριζόκαφρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9:59 μ.μ.

    ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ! Δημήτρης Καμμένος: Να κάνουμε κοινές ασκήσεις με τους Τούρκους και όχι να χάνονται τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεών μας χωρίς λόγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11:24 π.μ.

    Ένα μπαράζ χυδαίων επιθέσεων κατά του έλληνα πιλότου που έχασε χθες τη ζωή του έχοντας ολοκληρώσει μια ακόμη αποστολή στο Αιγαίο, προκειμένου να φυλάξει τα σύνορα (που δυστυχώς για κάποιους υπάρχουν) εξαπέλυσαν χθες γνωστά ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ.

    Μέσω facebook και twitter έδειξαν για μια ακόμη φορά το πραγματικό τους πρόσωπο, όπως άλλωστε και στο παρελθόν κατ' επανάληψη έχουν κάνει, μη διστάζοντας να κάνουν ακόμη και ...σεξιστικά σχόλια σε βάρος της χήρας του νεκρού πιλότου.

    Το μένος ήταν απίστευτο και μπορεί να δόθηκαν από χρήστες κατάλληλες απαντήσεις όμως η χρήση του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τέτοιο τρόπο και σε τόσο προσωπικό επίπεδο κατά ενός πιλότου πατέρα δύο παιδιών δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

    Δεδομένου ότι οι περισσότεροι γνωρίζονται ποιοί κρύβονται πίσω από τα σχόλια η.. .σχολή του υπογείου της Κουμουνδούρου, που ο Σταύρος Θεοδωράκης, ως Δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει, πρέπει αφενός να τα καταγγείλει ευθέως και ανοιχτά αφετέρου να άρει την όποια εμπιστοσύνη έχει προς τα πρόσωπα.

    Τα γνωστά δηλαδή ΣΥΡΙΖΟτρολ που γράφουν ανερυθρίαστα την ώρα που το άψυχο σώμα του πιλότου δεν έχει ανασυρθεί, ότι "άσε που θεωρώ απείρως ηρωικότερο έναν οδηγό ΕΚΑΒ, λεωφορείου σχολικού, πυροσβεστικού, κοκ από έναν οδηγό πολεμικού αεροσκάφους". 'Η να σημειώνουν πως το μοιραίο Μιράζ "έπεσε γιατί ήταν ασταύρωτο" ή ακόμη ακόμη πως πρόκειται για "εργατικό ατύχημα".

    Είναι βέβαιο πως τα ΣΥΡΙΖΟτρολ αγνοούν τι σημαίνει να είσαι πιλότος μαχητικού αεροσκάφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή