Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Αύριο θα ακουστούν πολλά...



Η αυριανή μέρα θα είναι γεμάτη εξελίξεις.  Σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής  ο Πάνος Καμμένος θα απολογηθεί  στη Βουλή και στον ελληνικό λαό για το σκάνδαλο  πώλησης  βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

 Όσον αφορά τα Αιγινήτικα δρώμενα, αύριο ο Νίκος Οικονόμου «σπάει τη σιωπή» του και μιλά για όλα όσα συνέβησαν  και οδήγησαν στην έκνομη  διαγραφή και καθαίρεσή του  από το προεδρείο του Δ.Σ. και της ΚΕΔΑ.

 Βάζει  τέλος στα μισόλογα και στη λάσπη που εκτοξεύεται εναντίον του, μιλά για καλαμοκαβαλάρηδες για τους τακτικισμούς  και την παρεοκρατία, για την ηθική και πως κάποιοι από την δημοτική αρχή  την αντιλαμβάνονται, κάνει λόγο για την ξεχασμένη διαφάνεια και γενικώς υπενθυμίζει όσα πολλοί σκόπιμα κουκουλώνουν…


Ο Νίκος Οικονόμου εν δράσει..

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10:19 μ.μ.

    Κύριε Δήμαρχε,
    Στα πρακτικά δεν… είναι, αλλά έχει καταγραφεί στην τηλεοπτικό φακό η κατηγορία του αντιδημάρχου σου κατά του αποπεμφθέντος προέδρου.

    Κύριε Δήμαρχε,
    Φαντάζεται κανείς ότι μιλάει με στοιχεία… ή μήπως όχι; Για να δούμε πώς θα στηρίξει τα λεγόμενά του… όταν έρθει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11:34 μ.μ.

    Όσα θέλατε να μάθετε -και δεν μπορούσατε- για το μόρφωμα που ακούει στο όνομα δημοτική παράταξη Μουρτζη, στην συνέντευξη Οικονομου στο πορταλ.
    Λειτουργία, μέθοδοι,ίντριγκες, μυαλά και επίπεδο βγαλμένο κατ ευθείαν από το σκοτεινό παρελθόν που όλοι είχαμε κάποιες ελπίδες ότι το είχαμε ξεπεράσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6:16 π.μ.

    Ο Nικόλας το λέει ξεκάθαρα ότι όταν ανακάλυψε την βρώμα και την δυσοδία τον έφαγε η παρεούλα αυτό που δεν ανέλυσε είναι ποιοι είναι η παρεούλα βγες και πεστην Νικόλα να μάθουμε και εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή