Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Παραιτηθείτε




Μεγάλη αντικυβερνητική συγκέντρωση  οργανώνεται στις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα, από πολίτες που κινητοποιούνται μέσω των κοινωνικών δικτύων. Κάτι που προκαλεί ήδη τρόμο στα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν όλα να γυρίζουν εναντίον τους.

Κεντρικό σύνθημα είναι το «Παραιτηθείτε».

Η συγκέντρωση επιτέλους φαίνεται να λαμβάνει Κινηματικά χαρακτηριστικά, ενάντια στην εθνικά καταστροφική κυβέρνηση της Αριστεράς.

Είναι μια διαμαρτυρία για όσα προκλήθηκαν  στης χώρα από τον Αλέξη Τσίπρα, δηλαδή για τα Capital Controls, τους υψηλούς  και συνεχόμενους φόρους, την αποεπένδυση της χώρας, τους 1.500.000 ανέργους, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τις προσλήψεις κομματικών φίλων στο Δημόσιο, τον ευτελισμό της παιδείας, τον ταξικό διαχωρισμό των πολιτών ανάλογα με την ψήφο τους στο δημοψήφισμα, τις διατάξεις για τη νομιμοποίηση των offshore πολιτικών, και για όλα τα ψέματα που ειπώθηκαν πριν και μετά τις εκλογές.

Έφτασε η ώρα της οργανωμένης αντίδρασης της μεσαίας τάξης που βλέπει να συνθλίβεται από τις κυβερνητικές πολιτικές της υπερφορολόγησής της.

Έφτασε η ώρα για πραγματικές μεταρρυθμίσεις,  για λιγότερο κομματικό κράτος.

Στη σελίδα των διοργανωτών στο facebook https://www.facebook.com/events/1140739289325214/ μπορούν οι πολίτες να αναζητήσουν όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου