Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Λάσπη...




Ομολογώ πως η ομάδα Παππά – Τσίπρα είναι μετρ στην επικοινωνία. Έστησαν ένα καλό κόλπο με την δήλωση του τάχα μου κουρασμένου Μουζάλα για τη Μακεδονία και άλλαξαν το τερέν.

Η κοινή γνώμη δικαιολογημένα αντέδρασε στο εθνικό ατόπημα, αλλά στην ουσία ο Μουζάλας απλά είπε ότι πίστευαν και πιστεύουν οι αριστεροί…

Ουσία  δεύτερη και κυριότερη, με τη γνώμη στραμμένη στο Σκοπιανό, περνάνε κάτω από τη μύτη μας η επώδυνη αξιολόγηση, οι νέοι φόροι, οι νέες περικοπές μισθών και συντάξεων.

Και για τη συνέχεια, με λάσπη στον ανεμιστήρα προσπαθεί να ξεπεράσει η κυβερνώσα ομάδα του Μαξίμου τις αυξανόμενες δυσκολίες στο εξωτερικό και το εσωτερικό. Οι κυβερνώντες δείχνουν πλήρη αδυναμία σε όλα τα επίπεδα. Προωθούν όρους υποτέλειας του λαού έναντι των ξένων, αλλά για να το πετύχουν ευκολότερα, ετοιμάζονται να επιβάλλουν όρους υποτέλειας και στην ενημέρωση.

Φτιάχνουν κλίμα ποινικοποίησης της δημόσιας ζωής. Θέλουν επίσης η πολιτική να γίνεται μέσα σε βούρκο, ούτως ώστε η συμπολίτευση να μην ξεχωρίζει από την αντιπολίτευση στα μάτια της κοινής γνώμης.

Θα τους αφήσουμε να βλάπτουν την Πατρίδα μας για πολύ καιρό ακόμα ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου