Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

H Αίγινα απεργεί…





Η Αίγινα συμμετέχει με συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις  στη μεγάλη απεργία κατά της κυβέρνησης και ενάντια στο νέο ασφαλιστικό.

Στην Παλιά  Προβλήτα στο Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας  έχει συγκέντρωση το ΠΑΜΕ  και η δεύτερη συγκέντρωση γίνεται από το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Δήμου Αίγινας και το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νησιών Αργοσαρωνικού στις 11:30.
Πορεία διαμαρτυρίας στην παραλία της Αίγινας θα πραγματοποιηθεί από τους αγρότες, του αλιείς και τους κτηνοτρόφους του νησιού μετά τις 11:00.

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν εργαζόμενοι του Δήμου, υπάλληλοι καθαριότητας, αλλά και  οι επιχειρήσεις στο εμπορικό κέντρο της Αίγινας που σήμερα "κατέβασαν ρολά" και δεν λειτουργούν.
Σήμερα και αύριο δεν έχουμε καράβια, λόγω της συμμετοχής της ΠΝΟ στις κινητοποιήσεις με 48ωρη απεργία που θα κρατήσει δεμένα τα πλοία στα λιμάνια σήμερα και αύριο.

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11:26 π.μ.

    Εγώ διαφωνώ με την απεργία, δηλαδή τι θέλετε να γίνει να μη μείνει ευρώ στα ταμία; Να μη πληρώνει κανείς από αυτούς που πρέπει και έχουνε και μέχρι τώρα δεν έδιναν μία;
    Δεν μ’ αρέσει αυτή η κατάσταση που είμαστε, αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Ανάπτυξη δεν έχουμε , υποτίμηση δε μπορούμε να κάνουμε, μόνο αύξηση εισφορών. Ας κάνουμε την ανάγκη φιλότιμο.
    Εγώ θέλω να παίρνω τη σύνταξή μου και το ίδιο τα παιδιά μου αργότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12:09 μ.μ.

    Άντε ρε μνημονιάκια γερμανοτσολιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1:51 μ.μ.

    Κατά την επίδοση του ψηφισματο στο Δήμαρχο ο γάιδαρος του επικεφαλής των κτηνοτροφων δεν άντεξε και χτίστηκε στα πόδια του Δημάρχου..ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4:46 μ.μ.

    Τέτοια μάζωξη έχει να γίνει χρόνια στο νησί. Ο αγώνας θα έχει αποτέλεσμα ΜΟΝΟ αν έχει συνέχεια. Λαϊκός Ξεσηκωμός τώρα, να φύγει η τερατόϊκα οι γερμανοι και οι "αριστεροι" υπόδουλοί τους. Αγώνας Διαρκείας για το Λαό και τη Λευτερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6:56 μ.μ.

    Μετά τα σημερινά καρναβάλια να και η συνέχεια "Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αίγινας (Κ.Ε.Δ.Α) απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους φορείς, Συλλόγους, ομάδες και όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο φετινό Καρναβάλι να προσέλθουν στα γραφεία της επιχείρησης την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 6:00 το απόγευμα, ώστε να συζητηθούν και να υποβληθούν προτάσεις για δημιουργία ομάδων (group) σχετικά με την φετινή διοργάνωση". Τρεχάτε όργια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10:17 μ.μ.

    Ο γαιδαρος με το τσιρλιο που αμολυσε στα ποδια του Μυθου πηρε εκδικηση για τα οικοσιτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11:01 μ.μ.

    Το χέσιμο της γαιδάρας ήταν ανάλογο της προσοχής του δημάρχου στα αιτηματά μας, αλλά αυτός είναι κολλητάρι της Δούρου και του Χατζηπέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4:41 μ.μ.

    Έρχεται το απαγορευμένο
    D D D διότι θα χρειαστεί απεντομωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4:41 μ.μ.

    Έρχεται το απαγορευμένο
    D D D διότι θα χρειαστεί απεντομωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12:08 μ.μ.

    βαψομαλια μονος σου τα γραφεις μόνος σου κανεις διαλογο γενικα στην κοσμαρα σου προχωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12:11 μ.μ.

    βαψομαλια εισαι και κλεφτοκοτας στους ψηφους ατιμουλικο καρφωνεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7:37 μ.μ.

    ΒΑΨΟΜΑΛΙΑ ΕΧΕΙΣ ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΤΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12:13 π.μ.

    ΒΑΨΟΜΑΛΕ ΒΑΨΟΜΑΛΕ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή