Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Φαήλος για Μητσοτάκη: Δεν θέλω golden boy με συστατική του μπαμπά του





Ο Φαήλος Κρανιδιώτης με ανάρτησή του στο Facebook επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι είναι «τραγελαφικό που θέλει να διώξει τους δεξιούς από τη ΝΔ», τονίζοντας με νόημα ότι «παθαίνει έκσταση απολύοντας καθαρίστριες και νομίζει πως είναι αρσενική Θάτσερ».
Αναλυτικά όλη η ανάρτησή του:
«Κεντροδεξιά χωρίς Δεξιά, που είναι ο σκληρός πυρήνας της παράταξης, δεν γίνεται. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, δουλεύει για την Χρυσή Αυγή και τον Τσίπρα.
Ο “μεσαίος χώρος” δεν υπάρχει. Ήταν τα φύκια που πούλαγε στον ΚΚ ο τραγικός Λούλης και τα διακινεί ακόμη ο κακομοίρης ο Αντώναρος. Βιοπολτός
Υπάρχει το αληθινό Κέντρο της Ιστορίας, που έχει πίσω του Βενιζέλο, Πλαστήρα, Γέρο Παπανδρέου. Με όρους οικονομικούς, ιδεών περί κοινωνικού καθεστώτος και το ισχυρό εθνικό πρόσημο που το διέκρινε, το Κέντρο ανήκει στην Δεξιά. Μια πρόσκαιρη διαφορά στο πολιτειακό είχαν, ξεπερασμένη εδώ και δεκαετίες.
Αν υπάρχει κάτι αληθινά τραγελαφικό, είναι ο Κυρ. Μητσοτάκης, που θέλει να διώξει τους δεξιούς από τη ΝΔ και να την κάνει μπλε ξεροπόταμο. Τον έβαλε ο μακαρίτης ο Καρατζάς “καπέλο” σε θυγατρική της Εθνικής ως στελεχάρα, όλως τυχαίως φίλος του μπαμπά, με μισθό χλιδάτο, κόλλησε μερικά ένσημα ως golden boy, παθαίνει έκσταση απολύοντας καθαρίστριες και νομίζει πως είναι αρσενική Θάτσερ.
Η Θάτσερ ήταν κορη μπακάλη και διέθετε ατσάλινους δίδυμους αδένες, φανατική της ελεύθερης αγοράς και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, δεν ήταν προϊόν νεποτισμού και βγήκε με σκληρή δεξιά ατζέντα, κόντρα στα τζάκια του Συντηρητικού Κόμματος, που είχαν ενοχική στάση απέναντι στην αριστερά.
Σε ότι δε αφορά τα εθνικά, η μπακαλοκόρη, την οποία δεν γούσταρα ιδιαίτερα, διότι στο Κυπριακό εξακολουθούσε το ύπουλο παιχνίδι της δόλιας Αλβιόνος, ήταν όμως τολμηρή και αδιάλλακτη πατριώτισσα. Δεν δίστασε να εκστρατεύσει στον Νότιο Ατλαντικό και να ανακαταλάβει τις Μαλβινες/Φώκλαντ.
Ο Κυρ. Μητσοτάκης λοιπόν, το μονο κοινό που έχει με την αλύγιστη Μάγκυ, είναι πως έχει κι αυτός δυο χέρια και δυο πόδια. Η δε απέχθεια του στην Δεξιά είναι δικαίωμα του αλλά κι εμάς δικαίωμα μας να του αρνηθούμε την παράδοξη επιθυμία του να της ηγηθεί.
Δεν θέλω golden boy με συστατική του μπαμπά του, χωρίς μίση εθνική ιδέα, που δίνει εξετάσεις στην δικτατορία της πολιτικής ορθότητας για γελοία σύμφωνα συμβίωσης, μισεί την Δεξιά και νομίζει πως είναι το “φρέσκο”. Γκοτζίλα υπηρεσίας είναι, που τον έκοβαν στα μαγειρειά με το πτυοσκάπανο, βαθιά μέσα από το πολιτικό σύστημα και την οικογενειοκρατία, αμέτοχος των εθνικών ιδεών του Κέντρου και της Δεξιάς, συστημικό εξαπτέρυγο της πολιτικής ορθότητας και κατά φαντασίαν νεοφιλελεύθερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου